Haberler

Nike, ABD'nin Ambargosu Nedeniyle İran'a Krampon Vermeme Kararı Aldı

Spor giyim firması Nike, ABD'nin İran'a uyguladığı ambargo nedeniyle Dünya Kupası öncesi İran Milli Takımına krampon vermeme kararı aldı.

Dünya Kupası maçlarına 1 gün kala ise futbol takımlarının forma ve krampondan antrenman malzemelerine kadar pek çok ihtiyacını tedarik eden spor giyim firması Nike, yaptırım kararlarına uyacağını belirterek İran Milli Takımına ürün tedarik etmeyi reddetti.

HOCA KIZDI: FIFA'NIN YARDIMINI BEKLİYORUZ

Nike'ın, İran milli takımına ürün tedarik etmeyi reddetmesine, takımın teknik direktörü Carlos Queiroz'den de tepki geldi. Queiroz, "Oyuncular spor ekipmanlarına alışırlar ve bunu önemli maçlardan bir hafta önce değiştirmek doğru değildir. Bu konuda FIFA'nın yardımımızı istiyoruz" dedi.

ÇIKIŞ YOLU ARIYORLAR

İran Milli Takımınını, Fas ile oynanacak maç öncesi başka bir spor giyim firması Adidas'la görüşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Futbol Nike İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

lazkopat:

koca nike''ın yaptığına bak komiksiniz, biz müslümanlar toplanıp birlikte hareket edebilsek bu tür komik olayların hiçbiri başımıza gelmez hiçbir ülke ve kurum cesaret dahi edemez ama malesef bizden bi cacık olmaz, tepkileri merakla bekliyorum

18
2
yanıtYanıtla
Cevap:

Sizden bir cacık olmayacağını biliyoruz zaten bilmediğimiz bir şey söyle.

yanıt4
yanıt8
kaleli:

millet yaptırım yapınca böyle yapıyor işte. Biz napıyoruz : Yok israil mallarına boykot, yok coca cola içmeyelim yok şunu almayalım yok bunu almayalım, Laiklik elden gidiyeeeaaaahhh :):)

17
3
yanıtYanıtla
alpi 06:

SPORA DA BU KADAR AMBARGO FİLAN ETİK DEĞİL. REZALET. söylenecek söz yok utanç. Nike benim için bitmiştir. Müslüman takıma değil herhangi bir başka takıma da yapsaydı yine de yanlıştı

18
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Atom ve Nükleer Silah Üreten İran..!!Şayet bir spor ayakkabısını üretemiyorsa...??? Onun atomuna kim inanır..????

6
5
yanıtYanıtla
Armutt:

Dünyayı yoneten abd bir futbol takımı yapamıyosa dunyanın en güçlüsü oldugunamı ınanmıcan sen :)) armuttt, çaya çorbaya limon gibi saçma konuşma bari, turkıyede ata sporu güreş ama bak bakayım güreşte en çok kazanan kimmişş, sana son sözüm EGİTİM ŞARTTT

yanıt1
yanıt0
az bilen adam:

İran çok büyük ülke yaa. kendi ayakkabısını üretsinler. bağnazlar !

2
8
yanıtYanıtla
Cemre:

amerikanin başindaki yöneticiler, dünyanin huzurunu bozan domuzlardir.

10
0
yanıtYanıtla
Recep:

Bundan sonra türkiye de nike markasi yasaklanmasi gerekir. Yaptirim nasil oluyormus görsünler.

6
2
yanıtYanıtla
Rizeli:

kendin yapabilmen için eğitime ve bilime çok onem.vermek gerekir .en iyi okullar dünyada abd de.oyle kizmakla olmuyor malesef .

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title