Haberler

Nihat Kahveci, Maicon'un Golüne İnanamadı: Frikik Okulu Açsın

Güncelleme:

Beşiktaşlı efsane Nihat Kahveci, Galatasaraylı Maicon'un Göztepe'ye attığı frikik golüyle mest oldu: Frikik nasıl atılır okulu açsın.

Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-1 yendiği maçta Brezilyalı stoper Maicon haftaya damga vuran bir frikik golüne imza attı.

29 yaşındaki savunma oyuncusunun muhteşem golüne Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Nihat Kahveci de attığı tweetle kayıtsız kalmadı.

Nihat Kahveci attığı tweette, "Maicon frikik nasıl atılır okulu açmalı. Bu nasıl bir gol?" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Kahveci Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

yeter:

kadıköyü düşünün cin conlar 6 tılık olmayın gene

13
19
yanıtYanıtla
memoli:

sus la aziz büyü yapmasa yenecez sizi

yanıt9
yanıt4
Maho:

Evlat Galatasarayın feneri 7 kişiyle 7-0 yendiğini unuttun galiba yoksa işinemi geliyor cokmu acıyor la yoksa :)

yanıt23
yanıt8
yorumcu:

kadıköyde bi 6 daha yeriz ama gene şampiyon oluruz sikinti yok bebeğim :)

yanıt10
yanıt5
ŞAMPİYON YİNE BEŞİKTAŞ:

ya bu cinconluların hepsi aynı ADAM TEBRİK ETMİŞ BİR SÜRÜ MAL MAL YORUM YAPMIŞLAR BU NEDİR YA TERBİYESİZ HERİFLER

4
24
yanıtYanıtla
FATİH TERİM BEREKETİ:

BJK YENİLDİ 3 PUAN FB BERABERE 2 PUAN TS BERABERE 2 PUAN KAYSERİ YENİLDİ 3 PUAN GÖZTEPEYİ BİZ YENDİK 6 PUANLIK MAÇ 1 HAFTADA 16 PUAN ALDI BU DA İMPARATOR BEREKETİ OLSA GEREK TUDOR OLSAYDI 3 LÜMÜ 4 LÜMÜ DERKEN GÖZTEPEYE DE KAYBETMİŞTİ

20
5
yanıtYanıtla
Ali İhsan EROĞLU:

Fatih TERİM geliyor GS değişiyor, Şenol GÜNEŞ geliyor BJK değişiyor, Rıza geliyor TR DEĞİŞİYOR, ama Aykut geliyor FB de değişen yok niye, eski takımını bile yenemiyor bu nasıl Tekn. drektör yahu.

14
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

ersun yanal fb yi yenemediğinde aynen bende oyle demiştim. aykut kocamanda hoca olmadığını kanıtladı bence. feldkamp zamanında bir kere yenildiğim takıma ikinci kez yenilmem demişti. gerçekten de çok extra olmayan hiç bir takıma iki kez yenilmedi. hoca dediğin akıllı olacak. ders alacak yeri gelince ders verecek. .

yanıt2
yanıt1
Delimine:

Beşiktaşlıyım. Fenerbahçe şuan 3. sırada ve ligin en çok gl atan 2. takımı konumunda. Sorun nedir anlayamadım. İllada açık ara önde olacak diye bir kural mı var. Ben şahsen elindeki kadroya göre, Aykut hocayı gayet başarılı buluyorum. Aykuta kızacağınıza kadroyu toplayan yönetime kızın biraz bence

yanıt5
yanıt3
SABIR:

SEZON SONU BEĞENMEDİĞİNİZ ELEŞTIRDİĞİNİZ AYKUT KOCAMAN TAKIMI ŞAMPİYON YAPARDA ÖVDÜĞÜNÜZ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ FİLOZOF GÜNEŞLE TERİM TAKIMDAN KOVULURSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN SADECE BİRAZ SABREDİN

yanıt4
yanıt11
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title