Haberler

Miami Yarı Finalinde Dev Eşleşme

Miami’de devam eden Sony Açık’ta ilk yarı final eşleşmesi Serena Williams ile Maria Sharapova arasında gerçekleşti.

Federer'in acelesi var

Tenis takviminin önemli turnuvalarından Miami Masters'ta geride kalan iki çeyrek final mücadelesinin ardından Serena Williams ve Maria Sharapova tur atlayan isimler oldu.

Son sekizde Alman raket Angelique Kerber'le kozlarını paylaşan dünya bir numarası Serena Williams, yaklaşık bir saat süren mücadeleyi 6-2'lik iki setle mağlup etmeyi başardı.

Maç boyunca toplam 27 winner'a imza atan ABD'li tenisçi 17 basit hata yaptı. Sony Açık'taki yedinci zaferini arayan son şampiyon, toplam 65 galibiyetle turnuvanın en çok kazanan ismi durumunda.

Diğer yarı final karşılaşmasında ise Maria Sharapova, sekiz numaralı seribaşı Petra Kvitova ile karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen ilk seti 7-5'le hanesine yazdıran Rus tenisçi ardından kontrolü eline geçirdi ve 6-1'le tur atladı.

Miami'de daha önce oynadığı beş finalin tamamını kaybeden Sharapova, geçen seneki finalde Serena Williams'a 4-6, 6-3 ve 6-0'la kaybetmişti. İkilinin oynadığı 17 karşılaşmada Williams'ın 15-2'lik üstünlüğü bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Maria Sharapova Serena Williams Miami Sony Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title