Haberler

"Messi'nin Milli Takımla Bir Şeyler Kazanması Gerekiyor"

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı ve eski milli futbolcu Suker: "Bence Maradona daha iyi. Messi'nin zamanı da gelecek"

Aktif futbol kariyerini 10 yıl önce noktalayan Hırvatistan Futbol Federasyonu (HNS) Başkanı Davor Suker, Barcelona'nın Arjantinli forveti Lionel Messi'nin, futbolun unutulmaz isimlerinden Diego Armando Maradona'yı yakalaması için milli takımla da başarı kazanması gerektiğini söyledi.

Futbolculuk kariyerinde Sevilla, Real Madrid ve Arsenal gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde top koşturan Suker, FIFA'nın internet sitesine açıklamalarda bulundu.

1991-1996 yıllarında forma giydiği İspanyol takımlarından Sevilla'da, Arjantinli unutulmaz futbolcu Diego Armando Maradona ile oynama fırsatı bulan ve efsane futbolcunun jübilesinde de yer alan Suker, Maradona ile Messi'yi karşılaştırmanın, 10 yılda bir değişen futbol dünyası hesaba katılırsa zor olduğunu ifade etti.

Suker, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Pele ile Maradona'yı nasıl karşılaştırırsınız? Eskiden maçlar birkaç kamera tarafından kayda alınırken, şu an antrenmanda bile onlarca kamera bulunuyor. Yine de bence Maradona daha iyi. Messi'nin zamanı da gelecek. Bir sürü gol attı, birçok rekor kırdı ama Arjantin Milli Takımı ile bir şeyler kazanması gerekiyor. Messi için en iyiyi diliyorum."

Hırvatistan ile 1998 Dünya Kupası'nda üçüncülük sevinci yaşayan ve turnuvanın gol kralı olan 45 yaşındaki Suker, hızın, modern futbolun önemli bir parçası olduğunu, gol atmak için yetenek, kontrol, futbol zekası ve verimliliğe sahip olmak gerektiğini ifade ederek, "Her şeyden önce Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun, bu dünyaya ait olmadığını söylemek zorundayım. Diğer oyuncuların çok önündeler. Pele, Maradona, Cruyff ve Beckenbauer gibi isimlerle kıyaslanabilirler" değerlendirmesini yaptı.

Suker, Real Madrid'in Fransız hücum oyuncusu Karim Benzema'nın, kendisine en fazla benzeyen futbolcu olduğunu da sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Lionel Messi Hırvatistan Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title