Haberler

Mellberg Geliyor

Ara Transferde Defansı Deneyimli Bir Yabancıyla Takviye Etmek İsteyen Siyah Beyazlılar, İngiltere Premier Lig Takımlarından Aston Villa'da Forma Giyen 30 Yaşındaki Futbolcu ile El Sıkıştı.

Ara transferde defansı deneyimli bir yabancıyla takviye etmek isteyen siyah beyazlılar, İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa’da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu ile el sıkıştı.

BEŞİKTAŞ, aradığı defans oyuncusunu İngiltere’de buldu. Siyah beyazlılar, Aston Villa’da forma giyen İsveçli Olof Mellberg’e imza attırma aşamasına geldi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği Juventuslu Boumsong’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş rotayı yine Sağlam’ın listesindeki futbolculardan Mellberg’e çevirdi.

Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile toplantı yaparak, bu oyuncunun takıma kazandırılmasını istedi. Yöneticiler de 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ve kulübü ile temasa geçerek olumlu yanıt aldı.

77 kez İsveç Milli Takımı forması giyen deneyimli defans oyuncusu, Türkiye’ye gelmek için hazır olduğunu ve kulübüyle bonservis sorununun da çözümlendiğini kaydederek, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istediğini vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title