Haberler

    Mehmet Batdal'a Şok Tepki

    Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, puanını 33'e yükseltti. Başakşehirli futbolcu Mehmet Batdal'a taraftarlar tepki gösterdi.

    Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor'a mağlup olan  turuncu-lacivertliler, bu galibiyetle maç fazlasıyla Galatasaray'ın 1 puan önüne  geçti.
    İstanbul ekibi, bu sezon ligde 16. maçında 10. galibiyetini elde  etti.
    Mehmet Batdal'a tepki
    Turuncu-lacivertli taraftarlar, takımın golcü oyuncusu Mehmet Batdal'a  tepki gösterdi.
    Medipol Başakşehirli taraftarlar, hücumda etkisiz kalan Mehmet'i  oyundan çıkarken ıslıklayarak tepkilerini ortaya koydu.
    Mehmet, mücadelenin 72. dakikasında yerini Mevlüt Erdinç'e bıraktı.
    Epureanu cezalı
    Medipol Başakşehir'de Moldovalı savunma oyuncusu Alexandru Epureanu,  Antalyaspor karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
    Antalyaspor mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan  Epureanu, karşılaşmanın 31. dakikasında, Emre Güral ile girdiği ikili mücadele  sonrasında sarı kart gördü.
    Cezalı duruma düşen deneyimli oyuncu, turuncu-lacivertli takımın  gelecek hafta Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.
    4. golünü attı
    Medipol Başakşehir'in savunma oyuncusu Epureanu, Antalyaspor  filelerini 2 kez havalandırarak bu sezon Süper Lig'de attığı gol sayısını 4'e  yükseltti.
    Moldovalı savunma oyuncusu, bu sezon Göztepe ve Osmanlıspor  karşılaşmalarında da 1'er gol atmayı başarmıştı.
    Eto'o sakatlandı
    Medipol Başakşehir ile Antalyaspor arasında oynanan mücadelenin ilk  yarısında kırmızı-beyazlı takımın yıldız oyuncusu Samuel Eto'o sakatlandı.
    Kamerunlu yıldız, mücadelenin 24. dakikasında rakip yarı alanda  bulunduğu sırada kenara değişiklik işareti yaptı. Eto'o iki dakika sonra yerini  El Kabir'e bıraktı. Bu futbolcuda 80. dakikada sakatlanınca genç oyuncu Harun  Alpsoy, oyuna dahil oldu.
    Lucescu da maçı izledi
    Medipol Başakşehir ile Antalyaspor arasındaki maçı A Milli Futbol  Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu da izledi.
    Maçtan önce stada gelen Lucescu, protokol tribününde yardımcısı Tayfur  Havutçu ile karşılaşmayı takip etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alexandru Epureanu Mehmet Batdal Antalyaspor Başakşehir Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title