Haberler

Manisa: Kaleci Bülent Ataman ile Burak Özsaraç'ın Basın Toplantısı

Vestel Manisasporlu Futbolcular Burak Özsaraç ile Kaleci Bülent Ataman, Ligde Bulundukları Konuma Hakederek Geldiklerini Belirterek, Aynı Başarıyı Sürdürerek Zirvede Kalmaya Devam Edeceklerini Söylediler.

Vestel Manisasporlu futbolcular Burak Özsaraç ile kaleci Bülent Ataman, ligde bulundukları konuma hakederek geldiklerini belirterek, aynı başarıyı sürdürerek zirvede kalmaya devam edeceklerini söylediler.

Vestel Manisasporlu futbolcular Burak Özsaraç ile kaleci Bülent Ataman, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başarılı futbolcu Burak Özsaraç, sezon başından beri iyi bir takım olmak, takım ruhunu oluşturmak adına ciddi uğraşlar verdiklerini ifade ederek, "İlk hedefimiz bunu başarabilmekti ve bunu da başardık. İyi bir takım olduk. Bunda hocamızın çok büyük bir katkısı var. Bu başarıyı sürdürebilmemiz bizim elimizde. Gerçekten çok ciddi çalışıyoruz. Bu çalışmanın sonunda başarının geleceğine inanıyorum. Daha önce de Ersun hocamla çalışmıştım. O zaman da çok iyiydi. Sürekli kendisini geliştirdiği ve yenilediği için bugün bize daha da faydalı oluyor" diye konuştu.

Ligde oynayacakları Antalyaspor maçını düşündüklerini belirten Burak Özsaraç, "Gerçekten Türkiye'nin en iyi çalışan takımıyız. Önümüzde Antalyaspor maçı var. Daha sonra Sivasspor, ardından da kupada Trabzonspor ile karşılaşacağız, daha sonra ligde Fenerbahçe ile oynayacağız. Yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. Ancak önümüzdeki 4 önemli maçı da kazanabileceğimize inanıyorum. Fortis Türkiye Kupası'nda da gruplardan çıkarak, kupayı almak istiyoruz. Ancak şu anda sadece önümüzdeki Antalyaspor maçını düşünüyoruz" dedi.

Ligin en az gol yiyen kalecisi olan tecrübeli kaleci Bülent Ataman ise başarısında takım arkadaşlarının büyük payı olduğunu belirterek, "Biz buralara gelmek için çok çalıştık, kolay da gelmedik. Takım olarak iyi hücum ediyor ve iyi bir savunma yapıyoruz. Benim başarımda da en büyük pay önümdeki defansta görev yapan arkadaşlarıma ait. Takım olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bir yerlere geldiysek de bunu hak ettiğimize inanıyoruz. İnşallah ligde zirvede kalmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şu anda sadece ligde oynayacakları Antalyaspor maçını düşündüklerini kaydeden kaleci Bülent Ataman, "Biz önümüzdeki maçlara toplu olarak bakmıyoruz. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var ve sadece bu maçı düşünüyoruz. Ben de bu maça gol yememeye çıkıyorum. Ondan sonraki maç bizi hiç ilgilendirmez. O maç bittikten sonra bir sonraki maça konsantre oluyoruz. Bence bizim başarımızdaki en büyük etkenlerden biri de budur. Bir de zaten biz sahaya çıkınca zevk alıyoruz. Sadece para için yapmıyoruz bu işi. Biraz da zevk almak lazım. Başarımızın bir diğer etkeni de bu. Zevk aldığımız sürece de oynadığımız maçları kazanırız" dedi.

Vestel Manisaspor'dan milli takıma futbolcu seçilmemesi ile ilgili sorular üzerine kaleci Bülent Ataman, "Ben şu anki performansımla iyi bir yerde olduğuma inanıyorum, ama seçim milli takım hocalarının tercihleridir. Fatih hocama da saygı duymak lazım. Herkesin bir çizgisi var, ben de çizgimi biliyorum. Biz işimize bakıyoruz" şeklinde konuşurken, Burak Özsaraç ise "Şimdi herkes milli takıma gitmek ister. Biz de de çok iyi oyuncular var, ama seçime saygı duymak lazım. Seçim öncesi bizde bir beklenti vardı, 1-2 kişi çağrılabilir diye düşündük, ama olmadı. Ama Fatih Terim hocamızın kararına saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title