Haberler

Malazgirt'te milli takım seçmeleri

Muş'ta milli takım altyapısını oluşturmak için 2006 doğumlu sporcuların katılımıyla seçmeler yapıldı.

Muş'ta milli takım altyapısını oluşturmak için 2006 doğumlu sporcuların katılımıyla seçmeler yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Van Şubesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Muş Şubesi işbirliğiyle yapılan seçmelere Muş il merkezi, Hasköy ve Malazgirt ilçesindeki takımların altyapılarında oynayan 150'ye yakın sporcu katıldı. TFF Bölge Antrenörü Faruk Aklı, ASKF Başkanı Kemal Türkan, TÜFAD Başkanı Alparslan Has, Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Türeli nezaretinde yapılan seçmeler sonrasında belirlenecek olan futbolcular, TFF Van bölge karmasına alınacaklar.

Konu hakkında bilgi veren ASKF Başkanı Kemal Türkan, Muş il merkezi ve tüm ilçelerin altyapılarında oynayan 2006 doğumlu sporcular arasında milli takım altyapısını oluşturmak için seçmeler yaptıklarını belirtti. Kemal Türkan, "Burada yaklaşık 150 gencecik çocuğumuzu milli takım seçmelerine çağırdık. Muş ilimiz zaten bir futbolcu kaynağı. İnşallah bu sene de buradan oyuncu seçeceğiz. Buradan belirlediğimiz ve diğer bölgelerden belirlenen futbolcularla Van bölge seçmelerine katılacaklar. Geçtiğimiz yıl altı futbolcumuz seçilmişti. İnşallah bu yıl bu sayı daha fazla olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Çünkü çok kaliteli sporcularımız var" dedi.

Malazgirt ilçesinde yaktığı yeşil ışıkla adından söz ettiren Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin geçtiğimiz yıl 1071 Malazgirt Spora verdiği destek sayesinde U16'da şampiyon olan takım sporcuları, milli takım seçmelerine katılmak için Muş'a geldiler. 1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Türeli, Malazgirtli çocukların rüyalarını Yeşilay sayesinde bir bir gerçekleştirdiklerini söyledi. Türeli, "Geçtiğimiz yıl Yeşilay Cemiyeti ilçemizde bir yeşil ışık yakmıştı. Yeşilay sayesinde ilçe halkı ilk defa U16'da şampiyonluk yaşamıştı. Şimdi bir halleri daha gerçekleşti, o da milli takım seçmeleri. Yeşilay sayesinde, uyuşturucudan ve her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duran çocuklarımızı milli takım seçmelerine getirebildik. Yeşilay'la projemizin bitmesine rağmen bizler gönüllülük esaslarını ön plana çıkararak bu takımı ileriye taşımaya devam ediyoruz. Teşekkürler Yeşilay, iyi varsın" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malazgirt Muş Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title