Haberler

Kombine Şoku

Futbolcularının Değeri 20 Milyon Euro Olarak Gösterilen Kayserispor, Taraftarından Beklediği İlgiyi Göremiyor. Sarı Kırmızılı Kulüp, Şu Ana Kadar Sadece 5 Kombine Bilet Satabildi.

Futbolcularının değeri 20 milyon Euro olarak gösterilen Kayserispor, taraftarından beklediği ilgiyi göremiyor. Sarı kırmızılı kulüp, şu ana kadar sadece 5 kombine bilet satabildi.

KADROSUNDA Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi transferin gözde iki ismini bulunduran ve futbolcularının değerinin 20 milyon Euro olduğu belirtilen Kayserispor’da kombine bilet şoku yaşanıyor. Şu ana kadar sadece 5 bilet satıldığını söyleyen ikinci başkan Türker Horoz, "Beklentilerimize, yaptığımız fedekarlığa karşılık böyle bir şok yaşamamalıydık. Kentteki tüm insanların Kayserispor’a maddi ve manevi destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Horoz, iki hafta önce kombine biletleri kapalı tribün 3 bin YTL, açık tribün 500 YTL ve kale arkası tribün 150 YTL’den satışa çıkardıklarını hatırlatarak şunları söyledi:

Şevkimizi kırmasınlar

"Kayserispor şu anda kadrosu ve yapısı itibarıyla Süper Lig’de ilk dört içinde yer alabilecek güçtedir. Ancak, kombine bilet satışında bir elin parmakları kadar satış olması bizi çok üzdü. Eskişehirspor ve Bursaspor gibi Anadolu takımları kombine bilet konusunda bizi çoktan solladı. Kulüp olarak özellikle Mehmet Topuz ve Gökhan konusunda baskılara direnirken, kadroya birbirinden güçlü oyuncuları katarken tribünler dolmazsa, kombine biletler satılmazsa, yaptıklarımızın bir anlamı kalmaz. Futbolcu boş tribünlere oynamaz, bizim de şevkimiz kırılır. Tüm kentin Kayserispor’a destek olmasını bekliyoruz. "Kayseri kenti her konuda güçlerini birleştirmelidir" diyen menajer Süleyman Hurma da, camiadan destek istedi. Öte yandan sarı kırmızılılar, Kocaelispor’u 5-2 yendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title