Haberler

    Klinsmann: Favori Almanya

    Alman teknik adam büyük finalde favori olarak ülkesini gösterdi.

    Amerika Birleşik Devletleri teknik direktörü Jürgen Klinsmann, Almanya - Arjantin Dünya Kupası finalinde Almanlar'ın favori olduğunu söyledi.

    ABD'de görevine devam eden Klinsmann, 1990 Dünya Kupası'nda Batı Almanya'nın Arjantin'i 1-0 mağlup ettiği gibi bu geceki finalde de buna benzer bir durum olacağını iddia etti.

    Açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "Almanya'nın 24 yıl sonra kupayı kazanmasını temenni ediyorum. Bence hazırlar ve kupayı alabilecek kaliteye sahipler. Ama yine de Arjantin'e karşı gol bulmanın yollarını maçtan önce çalışmaları lazım ve onlara saygı duymalılar." diye konuştu.

    Dışardan bakıldığında Almanya'nın bariz favori olduğunu söyleyen Klinsmann, "Almanya - Arjantin finali tarihi açısında çok özel. 1986 ve 1990 finallerinde bence iyi olan takımlar kazandı. Özellikle 1990 finali pek de hoş değildi.Maç penaltı golüyle 1-0 bitti ama o maçta Arjantin'i domine etmiştik." ifadelerini kullandı.

    Son olarak başarılı teknik adam, bu maçta bariz Almanya'nın favori olduğunu söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Batı Almanya Arjantin Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title