Haberler

Kayserispor, Recep Uçar ile yollarını ayırdı ve Burak Yılmaz'ı teknik direktör olarak atadı

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Teknik Direktör Recep Uçar ile yollarını ayırma kararı aldı ve yeni teknik direktör olarak Burak Yılmaz ile anlaştı. Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek imza atması bekleniyor.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Recep Uçar ile yollar ayrıldı. Kulüp, yeni Teknik Direktör olarak Burak Yılmaz ile anlaştı.

Süper Lig'in 23. haftasında pazartesi günü Antalyaspor'u konuk edecek Kayserispor, Teknik Direktör Recep Uçar ile yollarını ayırdı. Akşam üzeri Teknik Direktör Recep Uçar ile yapılan görüşme sonunda yolların ayrılmasına karar verildi. Sarı-kırmızılı kulübün, yeni teknik direktör olarak ise Burak Yılmaz ile anlaştığı öğrenildi. Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek imza atacağı belirtildi.

Süper Lig'de geride kalan 22 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 26 puan toplayan Kayserispor; Recep Uçar yönetiminde çıktığı 7'si lig olmak üzere son 8 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Kayserispor Kayseri Teknik Direktör Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title