Haberler

Katar'da hayatının şokunu yaşadı! Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir

Güncelleme:

Hırvatistan'ın ünlü modeli Ivana Knoll, Dünya Kupası'nda giydiği dekolte kıyafetler nedeniyle hapis cezası alma riskiyle karşı karşıya. Kadınların göbeğini, omuzlarını, dizlerini veya göğüslerini açığa çıkarmama şartını koşan Katar'ın yasaları, Hırvat taraftarlardan tepki gördü.

Hırvatistan'ı desteklemek için Katar'a giden ünlü model Ivana Knoll'un başı derde girdi. Goal İngiltere'nin haberine göre; Knoll giydiği dekolte kıyafetler nedeniyle hapis cezası alabilir. Para cezası alması da kuvvetle muhtemel gözüküyor.

Katar'da hayatının şokunu yaşadı! Ünlü model, Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir

HIRVATLAR ÇILDIRDI

Hapis cezasının gündeme gelmesiyle Hırvatlar, ünlü modele destek çıktı. Herkesin özgür biçimde kültürüyle bağdaşan şekilde giyinmesini savunan taraftarlar, Ivana Knoll'ün ülkesine dönmesini istiyor.

Katar'da hayatının şokunu yaşadı! Ünlü model, Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir

KATARLILAR'DAN TEPKİ

Knoll, sosyal medyada Katarlı taraftarlardan hayli mesaj aldı. Kendisine gelen, "Katar'da kurallara uymak zorundasın. Bu kültüre saygısızlıktır. Burası Müslüman bir ülke" mesaj üzerine Knoll bir açıklama yaptı. Knoll, "Felaket bir Dünya Kupası. Tarihin en kötü organizasyonu" dedi.

Katar'da hayatının şokunu yaşadı! Ünlü model, Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir

Katar'da hayatının şokunu yaşadı! Ünlü model, Dünya Kupası'nda giydiği kıyafet yüzünden hapse girebilir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (4)

Orcun Yazicioglu:

dubaide tangayla sahilde turistler, katarda niye böyle acep? ikisi de abd uşağı

22
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ne bilsin, her yeri Türkiye gibi sanmıştır..

20
6
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Ya kardeşim bu kadının yapacağı şey belli zaten. madem ülkende böyle şeyler yaşanmasını istemiyorsun verme vize sokma ülkene. soktuysanda karışma.

14
4
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Bu katarlilar bir garip Madem istemiyorsun böyle acik giyinlenleri neden sokuyorsun ülkene ,bence bunlar Show

11
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title