Haberler

    Juve'den İlk Puan Kaybı

    Atalanta deplasmanında iki farklı üstünlüğünü koruyamayan Juventus, bir de penaltı kaçırdığı maçta beraberliğe razı oldu.

    Serie A'da 7. haftanın kapanış maçında son şampiyon Juventus, deplasamanda Atalanta ile 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

    21. dakikada Federico Bernardeschi ve 24. dakikada 'in golleriyle ile maçın ilk bölümünde iki farklı üstünlüğü elde eden Torino ekibi, buna karşın kalan bölümde avantajını koruyamadı. 31. dakikada Mattia Caldara'nın fileleri havalandırmasıyla ile devre arasına tek farkla geride giren ev sahibi Atalanta, 67. dakikada sahneye çıkanile skora eşitliği getirdi.

    Beraberlik sayısının ardından rakip kalede yeniden baskısını artıran Juventus, 84. dakikadaile bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı ve Atalanta deplasmanında 2 puan bıraktı.

    Bu sonuçla puanını 19 yapan Juventus, ligde 7'de 7 yapan lider 'nin 2 puan gerisine düştü. Geçtiğimiz sezonki başarılı grafiğini bu sezon sürdürmekte zorlanan Atalanta'nın ise 9 puanı bulunuyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Juventus Torino Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title