Haberler

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da 20. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası

Güncelleme:

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışması olan 20. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Şampiyona, yüzme sporunun farkındalığını artırmayı ve her yaşta yapılabilirliğini vurgulamayı hedefliyor.

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışması olan 20. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı.

Yüzme sporu hakkında farkındalığı artırmak ve bu sporun her yaşta yapılabileceğini geniş kitlelere iletebilme hedefi ile düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla bu sene de Ege Bölgesi'nin kapasite olarak en büyük turizm tesislerinden biri olan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da gerçekleşti.

İlk startını Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in gerçekleştirdiği müsabakalarda, Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ve şampiyonanın resmi sponsorlarından temsilciler de hazır bulundu. 4 Kasım günü Skoda 3K yarışı ile başlayan şampiyona Skoda 2K, Shell 100. Yıl gece yarışı, Hapimag Sea Garden 5K, Setur Marinas 1K ve Jotun 4x400 Bayrak yarışı gibi etaplardan oluşan şampiyonada farklı ülke ve yaş gruplarından sporcular yarıştı.

7 yıldır Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel, doğal ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen çalışmalarıyla ön plana çıkıyor. Hapimag Türkiye, İspanya, Hollanda, Portekiz Operasyonları Ülke Direktörü Kerem Demirkol önderliğindeki Sea Garden sürdürülebilirlik ekibi sürekli yeni projeler geliştiriyor ve hayata geçiriyor. Sea Garden ayrıca spora ve sporcuya verdiği destekle de ön plana çıkıyor. Hapimag Sea Garden her yıl Global Wellness Day ve Beach Masters Voleybol Turnuvası etkinlikleri düzenliyor. Ayrıca, Bodrum Cup etkinliklerine de sponsor olarak destek veriyor.

Su sporlarıyla iç içe bir tesis

Türkiye'deki tek olimpik ölçü ve hassasiyette olan parkurlara sahip olan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, su sporlarına en uygun koylardan birisi olan Yalıçiftlik'te bulunuyor. Yılın 12 ayı boyunca kesintisiz hizmet veren tesiste uzman eğitmenler eşliğinde dalış, su kayağı, yelken, katamaran gibi çeşitli su sporlarının dersleri veriliyor. Ayrıca tamamen Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'a ait olan Su Sporları Merkezi'nde eğitim alan misafirler, Almanya Su Sporları Federasyonu'na ait, uluslararası geçerliliği olan katamaran, sörf ve yelkenli ehliyeti alma hakkına sahip.

Şampiyona sonuçları şu şekilde:

Kadınlarda İlk 3

1-Hilal Zeyneb Saraç

2-Zeynep Balto

3-Bengisu Avcı

Erkeklerde İlk 3

1-Gültigin Er

2-Berk Özkul

3-M. Naeim Masri - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akdeniz Bodrum Turizm Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title