Haberler

Haltercilerin Seyyar Lamba Işığı Altındaki Büyük Azmi

Karaman'da Yapılacak Yıldız Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na Seyyar Lamba Işığı Altında Hazırlanan Şırnaklı Halterciler İbrahim Bahşiş ve İslam Taşar, Yarışmada Birinci Gelerek Türkiye'yi Olimpiyatlarda Temsil Etmeyi Hedefliyor.

Karaman'da yapılacak Yıldız Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na seyyar lamba ışığı altında hazırlanan Şırnaklı halterciler İbrahim Bahşiş ve İslam Taşar, yarışmada birinci gelerek Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil etmeyi hedefliyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde genç halterciler için oluşturulan küçük bir odada çalışmalarını eksik malzemelerle sürdüren İbrahim Bahşiş ve İslam Taşar isimli gençler, arkadaşlarının yardımıyla çekilen seyyar lamba ışığı altında çalışmalarını sürdürüyor. Bahşiş ve Taşar, çalışma koşullarının iyileştirilmesini ve eksik malzemelerinin tamamlanmasını istediler. Haltercilerinin bir yıl içerisinde sadece bir ay çalıştıklarını belirten Antrenör Beytullah Birlik, "Bunun sebebi de malzemelerin eksikliklerinden kaynaklanıyor. Biz malzemeleri kendi imkanlarımızla, çabamızla temin etmeye çalıştık. Salon daha önce bir okulun zemin katındaydı. Bu da sporcularımıza olumsuz etki yapıyordu. Biz salonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün spor salonuna taşıdık. Şimdi imkanlarımızla Türkiye Şampiyonluğu'na hazırlanıyoruz. Malzeme sıkıntımızı federasyona bildirdik. Federasyonumuz bize malzeme için destek sözü verdi. Malzemelerimizin sağlanması halinde bu işin üstesinden geliriz" diye konuştu.

12 gün sonra Karaman'a gidip 62 kiloda yarışacağını belirten İbrahim Bahşiş, "Şırnak'ta halter çalışmalarına başladım. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait bir odada çalışmalarımızı sürdürüyoruz, malzeme sıkıntısı yaşıyoruz. İyi derece yapacağımdan eminim. Hedefim Türkiye rekorunu kırmak. İstanbul ve İnegöl'den transfer talepleri var. Yalnız ben Şırnak adına başarılı olmak ve Şırnak'ın gururu olmak istiyorum. Yıldızlarda Türkiye ikincisi oldum" şeklinde konuştu.

62 kiloda yarışacak olan İslam Taşar ise, "62 kilo yıldızlarda yarışıyorum. Hedefim milli takıma girmek ve Şırnak'ın adına iyi bir rekor kırmak. En büyük hedefim Avrupa Şampiyonları'na katılmak" dedi.

(CB-ZG-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title