Haberler

Hakem Deniz Çoban Klasman Düşeceğini Bildiği İçin Bilerek Özür Dilemiş

Güncelleme:

Kasımpaşa-Rize maçındaki itirafı ile gündem oluşturan Deniz Çoban'ın klasman düşeceğini bildiği için kariyerini tehlikeye attığı ortaya çıktı.

Süper Lig'in 6.haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Kasımpaşa- Rizespor maçında konuk ekipten Kweuke'nin düşüşüne yanlış penaltı düdüğü çalan ve canlı yayında özür dileyen hakem Deniz Çoban'ın bu itirafı bilinçli yaptığı öğrenildi.

YENİDEN CEZA ALACAK

Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos'ta oynanan Osmanlı- Kayseri (1-1) maçında ev sahibinin penaltısını vermediği için ceza alan Çoban'ın affedilmez hata yüzünden yeniden ceza alacağını bildiği hatırlatıldı.

YİNE 7.9 NOT

Futbol Federasyonu'na yakınlığı ile bilinen Osmanlıspor yönetiminin, 5 hafta önce oynanan maçtaki hataya büyük tepki vermesi ve gözlemciden 7.9 puan alması yüzünden Deniz Çoban'ın 1.5 aylık cezanın ardından önceki günkü maça çıktığı bildirildi. Çoban'ın, Kasımpaşa-Rize mücadelesinde de penaltı hatası yüzünden yine kötü not alıp, cezaya uğrayacağını bildiği için bu çıkışı yaptığı öğrenildi.

GEMİLERİ YAKTI

Süper Lig hakem klasmanında "başaltı" pozisyonda olan Deniz Çoban'ın, 5 hafta sonra aldığı görevde de büyük hataya imza atınca, klasman düşeceği korkusuna girdiği ileri sürüldü. Hakemlik kariyeri açısından zor durumda olan Çoban'ın, sezon sonunda belirlenen klasmanlarda dezavantajlı duruma düşeceğini bildiği için mesleğinin bitmesini bile göze aldığı vurgulandı. (Kaynak: AMK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Çoban Kasımpaşa Rizespor Kayseri Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

SAHTEKARLAR:

ASPARAGAS HABER YAPTIĞINIZ NASIL DA ORTAYA ÇIKTI. BARİ İSTİFA ETTİĞİNİ SİZ DUYURMASAYDINIZ

23
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

adam özür dileyip istifa etti daha ne yapsın. . .

23
0
yanıtYanıtla
realite:

halis denen özkahya düdüğü asmalıyken buna ne oluyor yaa. . halis resmen 8jk ya maçı verdi. . .

5
16
yanıtYanıtla
1903:

Aglama kardes simdi benide aglatican

yanıt6
yanıt2
x55:

8taşlı siz yıllardır ağlıyorsunuz gözyaşı kalmamıştır sizde :D

yanıt1
yanıt4
kürt vatandaş:

ulan adam hakemliği bırakmış insan da haber yaparken biraz utanma olur. . . .

11
2
yanıtYanıtla
YALAN:

bu haber ne alaka adam hakemliği bıraktı zaten.

11
2
yanıtYanıtla
Kamil:

Kurnazlik diyorsunuz adam hakemliği bıraktı ??

11
1
yanıtYanıtla
tarık kara:

bu çok saçma bir haber

7
0
yanıtYanıtla
adamsın abi:

Deniz abi konya nın gururusun çok hakkın yenildi biz biliyoruz abi verdiğin karardan Dolayı Allah pişman etmesin abi seni seviyoruz yanındayız abi .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title