Haberler

Göztepe, Anderson Esiti'yi bitirecek

Güncelleme:

SÜPER Lig'de geçen hafta Fraport TAV Antalyaspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör İlhan Palut'la yollarını ayırıp arayışlarını sürdüren Göztepe, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

SÜPER Lig'de geçen hafta Fraport TAV Antalyaspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör İlhan Palut'la yollarını ayırıp arayışlarını sürdüren Göztepe, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Ankaraspor'dan Beykan Şimşek ve Belçika'nın Anderlecht takımından Peter Zulj ile sözleşme imzalayan sarı-kırmızılıların, Yunan ekibi Paok'ta forma giyen orta saha Anderson Esiti ile prensipte anlaştığı ifade edildi. Paok'un da Esiti'yi kadroda düşünmediği ve Göztepe ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı kaydedildi. Nijeryalı oyuncunun hafta sonuna kadar Göztepe'ye imza atacağı vurgulandı.

İlk Avrupa deneyimini Portekiz'de yaşayan 26 yaşındaki futbolcu, bu ülkede Leixoes ve Estoril formalarını giydi. Ardından Belçika'nın yolunu tutan Esiti, Gent'te oynadıktan sonra geçen sezon Yunan temsilcisi Paok'a imza attı. Bu sezon Paok'ta 13 resmi müsabakaya çıkan deneyimli oyuncu toplam 471 dakika süre aldı. Esiti 2 defa da Nijerya Milli Takımı'nda top koşturdu. Yönetimin teknik adam konusunda ise Ünal Karaman, Tolunay Kafkas ve Bülent Kormaz üçlüsünden birini dümene geçirmeyi düşündüğü öğrenildi. Ligde kötü günler geçiren Göztepe, cumartesi günü İttifak Holding Konyaspor deplasmanına yardımcı antrenörler yönetiminde çıkacak.

İKİ OYUNCU GÖZDEN DÜŞTÜ

Konyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Göztepe'de beklentilerin altında kalan Marcio Mossoro ve Stefano Napoleoni ile yolların ayrılabileceği iddia edildi. İki futbolcunun kulüp bulması durumunda sarı-kırmızılılarla vedalaşması beklenirken, yönetimin de bonservis konusunda gereken kolaylığı sağlayabileceği dile getirildi. Mossoro bu sezon 14 lig maçına çıkıp 1 gol attı. Lig başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Napoleoni ise 10 karşılaşmada 1 defa gol sevinci yaşadı. Göztepe'de Çin'e transferi gündeme gelen ancak durumu halen belirsiz olan Guilherme de 4 maçtır forma giymiyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Paok Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title