Haberler

Göztepe, 9 maçlık yenilmezlik serisiyle liderliğe yaklaşıyor

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'de 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Göztepe, ligdeki en yakın rakibi Kocaelispor'la puan farkını 10'a çıkartarak liderliğe yaklaştı.

Trendyol 1. Lig'de 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan 2. sıradaki Göztepe, ilk 2 takım Süper Lig vizesi alacağı ligde bitimine 8 hafta kala en yakın rakibi Kocaelispor'la puan farkını 10'a çıkarttı.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla 2. sıraya kadar yükselen sarı-kırmızılı ekip, en yakın rakibi Kocaelispor'un da puan kayıplarıyla sıralamadaki yerini sağlamlaştırdı. Ligin 26. haftasını 55 puanla tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, son 5 haftadır galip gelemeyen Kocaelispor'la puan farkını 10'a yükseltti, lider Eyüpspor'la da puan farkını 6'ya indirdi.

Dün konuk olduğu ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'u 1-0'lık skorla geçen Göztepe, yenilmediği son 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Stoilov'la 14 maçta tek yenilgi

Sezona Radomir Kokovic'le başladıktan sonra 12. haftadaki Erzurumspor FK yenilgisinin ardından Sırp teknik adamla yollarını ayıran Göztepe, takımın başına Stanimir Stoilov'u getirdi. Bulgar teknik adamla 14. maçını geride bırakan Göztepe, bu müsabakalarda sadece bir kez yenilirken, 11 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Takımı 20 puanla lider Eyüpspor'un 10 puan gerisinde 6. sırada alan tecrübeli çalıştırıcı, 14 haftada 35 puan topladı.

Son 8 hafta

Göztepe, kalan 8 haftada elde edeceği sonuçlarla 2 sezon aradan sonra Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapıyor.

Kalan 8 maçının 4'ünü kendi evinde oynayacak Göztepe, sırasıyla Ankara Keçiörengücü, Kocaelispor (D), Erzurumspor FK, Tuzlaspor (D), Bitexen Giresunspor (D), Gençlerbirliği, Eyüpspor (D) ve Bodrum FK ile karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title