Haberler

    Galatasaray Transfer Bombasını Patlatıyor!

    Cesare Prandelli'yi takımın başına getiren Galatasaray yeni sezon planlamasını yapmaya başladı bile!

    Galatasaray'da hareketli saatler başladı! David Moyes'le görüştükten sonra İtalya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'yi takımın başına getiren Galatasaray, transferde rotayı çizdi.

    Galatasaray’a teknik direktör Cesare Prandelli ismini öneren Tomas Ujfalusi, Balotelli transferini soran çizme basınına "Onunla somut bir şekilde ilgilenilip ilgilenilmediğini bilmiyorum, ama o çok güçlü bir oyuncu ve Galatasaray’da bir kral olur” ifadelerini kullanmıştı.

    Balotelli ile ilgilendiği iddia edilen Cimbom'un savunmasını da üst düzey bir şekilde takviye edeceği iddia ediliyor.

    Galatasaray, geçen sezon Liverpool'da şampiyonluğu kılpayı kaçıran Martin Skrtel ile ciddi anlamda ilgileniyor. Liverpool ile iki sezon daha sözleşmesi bulunan Slovak stopere Aslan'ın haftalık 100 bin Sterlin önereceği konuşulurken, ilk kez Skrtel cephesinden detaylar sızmaya başladı.

    Eurosport'un Ada basınındaki kaynaklarına göre Skrtel, Galatasaray'ın 'Muhteşem' teklifine hayır demeyecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması, Prandelli faktörü, Sneijder gibi bir ismin formasını giymesi de tecrübeli oyuncuyu cezbeden faktörlerden.

    Transferin bu hafta konuşulacağı, detaylar oyuncunun menajeriyle konuşulduktan sonra imza aşamasına gelinmesi bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray David Moyes İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title