Haberler

Galatasaray seriye bağladı!

Güncelleme:

Süper Lig'de son 4 maçında 4 galibiyet alan Galatasaray, çok zor görülen dönemeci kayıpsız geçti.

Süper Lig'de son 4 maçında 4 galibiyet alan Galatasaray, çok zor görülen dönemeci kayıpsız geçti. Rakiplerini birer birer deviren sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisine çok güçlü bir şekilde gidiyor.

GALATASARAY DOLUDİZGİN

Sezon başından bu yana birçok badire atlatan sarı-kırmızılılar, iki haftalık süreçte muhteşem bir grafik çizdi. Yukatel Denizlispor maçıyla başlayan süreçte, rakiplerinin puan kaybı beklediği Yeni Malatya ve Gaziantep FK deplasmanlarını 6 puanla geçen Galatasaray, son şampiyon Medipol Başakşehir'i de 3-0'lık sonuçla bozguna uğrattı. Galatasaray 4'te 4 yaparak 12 puan topladı.

12 ATTI, SADECE 2 GOL YEDİ

Süper Lig'de en iyi averaja sahip takım olan sarı-kırmızılılar, 4 maçlık dönemde bu performansını da fazlasıyla geliştirdi. Denizlispor'a 6, Yeni Malatya'ya 1, Gaziantep FK'ya 2, Başakşehir'e 3 gol atan Fatih Terim'in öğrencileri, bu maçlarda kalesinde sadece 2 gol gördü. Galatasaray averaj hanesine artı 10 daha yazdı.

MUSLERA FAKTÖRÜ

Sakatlıktan kurtulduktan sonra Denizlispor maçıyla kaleyi devralan Fernando Muslera, bu sezon sahaya çıktığı maçlarda takımıyla henüz puan kaybı yaşamadı. Başakşehir karşılaşmasında da müsabakanın kırılma anına imza atan Uruguaylı file bekçisi, Giuliano'nun penaltısına geçit vermedi ve Süper Lig'de Brezilyalı futbolcunun penaltısını kurtaran ilk isim oldu.

ONYEKURU'DAN HARİKA BAŞLANGIÇ

Galatasaray'daki 3'üncü dönemine Gaziantep deplasmanında başlayan Henry Onyekuru, attığı 2 golle zorlu deplasmanda takımına 3 puanı getiren isim olurken, Nijeryalı yıldız Başakşehir maçında da kilidi açtı. Son derece hazır bir görüntü çizen Onyekuru beklentilerin üzerinde performans gösterdi. Onyekuru sarı-kırmızılı forma altında 20'nci golünü kaydetti.

DONK BÜYÜK GÜVENCE

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim 4'üncü defa göreve geldikten sonra, kadro dışı bırakılmış olan Ryan Donk'u yeniden takıma dahil etmişti. Hem 21 hem de 22'nci şampiyonlukta büyük katkı veren Hollandalı futbolcu, istikrarlı performansını sürdürüyor. Başakşehir karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan deneyimli stoper, şu ana kadarki başarının kahramanlarından. Donk, teknik direktör Fatih Terim'in en büyük güvencelerinden biri durumunda ve tecrübeli hoca Hollandalı'dan hemen hemen her bölgede faydalanabiliyor.

DERBİYE HAZIRLAR!

Galatasaray'da yeni transferlerin hemen hepsi Fenerbahçe derbisine hazır. Kadıköy'e galibiyet için gidecek sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed, Henry Onyekuru, Halil Dervişoğlu ve Yedlin zorlu müsabakaya yüzde 100 hazır durumda. Gedson Fernandes'in ise antrenman performansına göre karar verilecek. Öte yandan Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin durumu da yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Denizlispor Başakşehir Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title