Haberler

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk: Şampiyonluğa İnanıyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından şampiyonluğa inandıklarını söyledi. Öztürk, altı önemli maç daha oynayacaklarını ve Fenerbahçe ile olan mücadelelerini güzel olarak nitelendirdi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, şampiyonluğa inandıklarını söyledi.

Öztürk, Alanya Oba Stadı'nda oynanan Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de lider olarak yollarına devam ettiklerini belirten Öztürk, altı önemli maç daha oynayacaklarını ifade etti.

Öztürk, şampiyonluk yolunda en yakın takipçileri Fenerbahçe ile mücadelelerini güzel olarak nitelendirerek, "Yönetim kurulu olarak keyifle maçımızı seyrettik. Net bir skorla yolumuza devam ediyoruz. Umarım Galatasaray kazana kazana devam eder, biz de 105 puanla, rekor bir puanla şampiyon olur, beşinci yıldıza doğru son hamleyi yaparız diyoruz." dedi.

Kalan maçlarında Fenerbahçe'yle de karşılaşacaklarını hatırlatan Öztürk, "Herkesin emeği kıymetli, alın teri kıymetli. Onun için rakibe saygı göstererek, kalan altı maçımızı da kazanıp, sezon sonunda taraftarımızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Hedefimiz ve hayalimiz bu." diye konuştu.

Öztürk, son maça kadar şampiyonluk yarışının devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

Hiçbir maçın kolay olmadığını vurgulayan Öztürk, "Bugün ilk devre çok zorlandık. Yani onun için bir tahmin yürütmek, müneccimlik olur. Önümüzdeki altı rakipten bir tanesi Fenerbahçe. Önümüzde Pendikspor var küme düşme hattında. Adana Demirspor, Konyaspor maçları var. Bunların hepsi kıymetli rakipler. Ümit ediyorum ki sezon sonunda Galatasaray şampiyon olacak. Taraftarımızın sesini duyuyorsunuz. Hepimiz inandık. Bu inancın sonu bilsinler ki mutluluk olacak." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Metin Öztürk Galatasaray Fenerbahçe Trendyol Alanya Spor Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title