Haberler

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu Bugün Boşa Çıkıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu ile olan sözleşmesi bugün itibarıyla sona eriyor. Tecrübeli futbolcu, isterse yarından sonra herhangi bir kulübe imza atabilir.

Tıpkı geçen sezon başında olduğu gibi, Galatasaray'da Sabri'nin sözleşmesi yine sona eriyor ve bu akşam itibariyle tecrübeli futbolcu boşa çıkacak.

İNDİRİMLİ TEKLİF

Geçen sezon takımla yolların ayrılması beklenirken zamlı kontratı kapan Sabri'ye, bu defa indirimli bir teklif yapılması bekleniyor.

TARAFTARLAR İPTAL ETTİRMİŞTİ

Zamlı sözleşmedeki 1 yıllık opsiyon, taraftardan gelen yoğun tepkiler nedeniyle sezon içerisinde iptal edilmişti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

devrimci:

Zabri anca gece kulübüne imza atar.

10
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

yüreğiyle oynayan adamı takımda istemeyen beyinsiz taraftarında yöneticininde. . . adamı kadro dışı bırakıyon küsmüyo, saha koyuyon oynuyo. başkaları gibi para para diye zırlamıyo. hayır sabrinin yerine kimi getireceksiniz?

4
3
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Yavrum sabri top toplayıcısı olursun artıkın :)) Haa bu arada parasız kalırsan eger LOMDARDİNİ aldıgın AMERİKALARA tatile gönderdigin karında seni terk edecek demedi deme. . .

3
2
yanıtYanıtla
Ali:

Hani adaya gidiyorduAnca Gs oynar . Gs Reis siz yapamaz . Reis Gs siz duramaz. Uzatmasalar Baskan olarak Gs ye Gelir ??????

2
2
yanıtYanıtla
oha:

adam zaten 1 1 imzaladı haberi de mi ben vereyim size yuh ya

2
2
yanıtYanıtla
cimboom:

belki fener alır. . cimbomun yenildiği bütün maçlarda sabrinin hatası var. . sabrinin rakibe asist yaptığı maçlarda var. . geçen yıl trabzonun cimbomu yendiği maçlarda asisti sabri yapmıştı. . bu yıl yenildiğimiz maçlarda beştaşın attığı göollerde sabrinin hatası var. . sabri bir felaket yaptığı ortaların yüzde yetmişi dışarıya. .

2
1
yanıtYanıtla
x:

Bence takımın en kaliteli oyuncusu Sabri ama niye bu kadar eleştiriliyor aklım almıyor

2
0
yanıtYanıtla
vali:

aylik 2000 lira verin oynar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title