Haberler

Formula Kite Uçurtma Sörfü Milli Takımı Sinop'ta Kamp Yapıyor

Güncelleme:

Formula Kite Uçurtma Sörfü Milli Takımı, İngiltere'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde Sinop'ta kamp yapmaya başladı. Türkiye Yelken Federasyonu 2023 Faaliyet Programı'nda yer alan Formula Kite Olimpik Kampı Sinop'ta gerçekleştiriliyor.

Formula Kite Uçurtma Sörfü Milli Takımı, İngiltere'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde Sinop'ta kamp yapmaya başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu 2023 Faaliyet Programı'nda yer alan Formula Kite Olimpik Kampı Sinop'ta gerçekleştiriliyor.

Sinop'un Akliman mevkiinde bir hafta süreyle kamp yapacak olan Ay-yıldızlı takım, İngiltere'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını burada sürdürecek.

TYF Formula Kite Uçurtma Sörfü Milli Takım Antrenörü Blazej Ozog, kampa 3'ü kadın 5 milli sporcu katıldığını söyledi.

Takım kaptanı Ejder Ginyol, Sinop'ta güzel bir kamp geçirdiklerini belirterek, "Hedefimiz bu şampiyonada derece elde etmek. Şampiyona için yoğun şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlk kez geldiğimiz kamp alanının bu spor için oldukça uygun bir yer olduğunu gördük. Bundan sonra yapacağımız kamplar içerisine Sinop'u da katacağız." dedi.

Olimpiyatlara katılmak istediklerine işaret eden Ejder Ginyol, "Olimpiyat Oyunlar öncesi son eleme yarışları önümüzdeki yıl mart ayında Fransa'da yapılacak. Bu yarıştan kotayı alarak, ülkemizi olimpiyatlarında temsil etmek istiyoruz. Olimpiyatlara katılmak için şansımız var. Dünya'da bu sporda güzel bir yerdeyiz. Hem kız hem de erkek milli takımımız oldukça başarılı bir grafik çiziyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Sinop Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title