Haberler

FIFA Menajeri Cenk Yazıcı: Vagner Love Beşiktaş'a Transfer Olacaktı

Güncelleme:

FIFA Menajeri Cenk Yazıcı, Vagner Love'un geçtiğimiz sene Beşiktaş ile anlaşma noktasına geldiğini fakat transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Brezilyalı yıldız futbolcu Vagner Love'un Alanyaspor'a transferinde büyük bir inisiyatif kullanan FIFA menajeri Cenk Yazıcı, bu ilginç operasyonla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yazıcı'nın açıklamaları:

"BEŞİKTAŞ ÇOK İSTEMİŞ"

"Alanyaspor'un forvet arayışı vardı. Beşiktaş maçından sonra bu arayışı hızlandırdık. Monaco'nun teknik direktörüyle bağlantımız vardı. Bu konuyu kendisiyle konuştuk. Hasan Çavuşoğlu bize yetki verdi. Ben de Monaco'da Love ile oturdum, çok faydalı bir müzakere süreci gerçekleşti. Ancak zorluydu. Sporting Lizbon çok istedi. Portekiz basını uzun süre bunu yazdı. Meksika'dan çok büyük paralar önerdiler. İki yıllık 6 milyon Euro'ya kadar çıktılar. İtalya'dan ilgilenen takımlar vardı. Dolasıyla tüm bunların arasından sıyrılıp getirmek çok zordu. Bana anlattı; geçen sezon da Beşiktaş çok istemiş; çok ilgilenmiş. Hatta, görüşmeleri çok ileri safhalara gittiği halde son anda bir sorun çıkmış. Gerçekleşmemiş transfer" dedi.

"SPORTİNG LİZBON ÇOK İSTEDİ; TÜRKİYE İÇİNDE HEP UKDE KALMIŞTI"

Cenk Yazıcı, "Oyuncuyla direkt konuşup, projemizi anlatmamız en büyük avantajdı. Alanyaspor'un kurduğu yapı ve istikrarlı bir kulüp olması Vagner Love'ı etkiledi. Üçüncü ligden, 2 B'den gelip Süper Lig'e kadar ulaştı. Hasan Çavuşoğlu ve ekibi kulübü borçsuz getirdi. Futbolcular alacaklarını zamanında tahsil ediyor. Monaco'yu iknâ etmek de zordu. İlk başta para istedi. Sonraki satışından yüzde 50 istedi. Sonrasında iknâ ettik. Bedelsiz transfer ettik. Tamamıyla Alanyaspor'un oyuncusu. Monaco daha genç bir takım kurmak istiyordu; bu da bizim avantajımızdı. Monaco hocası onu 11'de düşünmüyordu; ama Love 11 oyuncusu olmayı hakettiğini düşündüğü için ayrılma yönünde karar verdi. Eşini de iknâ etmek gerekiyordu. Cristian, David gibi eskiden Fenerbahçe'de oynamış Brezilyalı oyuncular, Love'la konuşarak Alanya'dan çok iyi bahsettiler. Love da bize verdiği sözü tuttu. Corinthians'tan Monaco'ya Ocak'ta transfer oldu. 5 ayrı sakatlık yaşamasına karşın 12 maçta 6 gol attı. Transferi zor oldu; ama oyuncu sözünü tuttu. Kendisine, 'Türkiye'de çok sevileceksin, değer verilen bir oyuncu olacaksın' dedim. CSKA Moskova'da oynadığı dönemlerde, 3 büyük Türk takımının gündemine geldi; fakat transferi gerçekleşmedi; bu durum içinde ukde kaldı. Alanyaspor'a gelmeyi kabul etmesinde bunun da etkisi var" şeklinde konuştu.

MAVİ SAÇ İMAJINA DÖNÜYOR

Love'un Monaco'da Alanya'dan aldığı ücretin iki katını aldığını belirten Yazıcı, "Tatile gelmek gibi bir derdi yok. Zaten Monaco'da çok iyi koşullarda yaşıyordu. Kesinlikle Alanya'ya katkı sağlamak, başarılı olmak için geldi. Alanyaspor onu uzun, bir kısmı maviye boyanmış saçlarıyla görmek istiyor. CSKA'da olduğu gibi. İmajla ilgili rica ettik; yalnız biraz saçları dökülmüş. Çok uzun olmamak kaydıyla saçını biraz uzatıp, maviye boyatabilir. CSKA'daki imajına benzer şekilde" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hasan Çavuşoğlu Beşiktaş Spor Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title