Haberler

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçı için hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı ve Belçika'ya hareket etti.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union Saint- Gilloise ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Bu antrenmanla hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, perşembe günü deplasmanda oynanacağı maç için yarın Belçika'ya gidecek.

Teknik Direktör İsmail Kartal, yarın TSİ 20.00'da maçın oynanacağı stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ardından Fenerbahçe, TSİ 20.30'da yine karşılaşmanın oynanacağı RSC Anderlecht Stadyumu'nda maçın son antrenmanını yapacak ve bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Konferans Gilloise Belçika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title