Haberler

    Fenerbahçe Ülker Aykon Ted Ankara Kolejlileri Mağlup Etti

    Beko Basketbol Ligi 29. hafta maçında Fenerbahçe Ülker, Aykon TED Ankara Kolejliler'i 85-79 yendi.

    Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, Kleiza'nın skorer oyunuyla 7. dakikada 22-7 öne geçti. Ankara ekibi Golubovic, Caner ve Tucker ile farkı eritmeye çalışırken, sarı-lacivertli takım Kleiza'nın 17 sayı ürettiği ilk periyodu 28-21 üstün geçti.

    İkinci periyotta daha etkili bir görüntü ortaya koyan Aykon TED Ankara Kolejliler, Valters ile üst üste bulduğu basketlerle 17. dakikada 39-37 öne geçti. Ancak Bogdanovic, McCalebb ve Ömer Onan ile rakibine karşılık veren Fenerbahçe Ülker soyuna odasına da 53-45 önde gitti.

    Kontrollü başlayan ikinci yarıda iki takım da karşılıklı sayılar üretirken, Fenerbahçe Ülker 26. dakikada 60-53 üstünlüğünü sürdürdü. Daha sonra Zoric ve İzzet ile boyalı alanda bulduğu sayılarla maça ağırlığını koyan sarı-lacivertli ekip, son periyoda da 70-58 üstün girdi.

    Son periyoda 8-0'lık seriyle başlayan Aykon TED Ankara Kolejliler, 32. dakikada farkı 4 sayıya (70-66) düşürdü. Ancak Melih ve Metecan'ın basketleriyle tekrar farkı açmaya başlayan Fenerbahçe Ülker son dakikasına 83-74 önde girdiği karşılaşmadan 85-79 galip ayrıldı.

    Fenerbahçe Ülker bu sonuçla ligde 23. galibiyetini alırken, Aykon TED Ankara Kolejliler ise 18. kez salondan mağlubiyetle ayrıldı.

    Maçın en skorer ismi 22 sayıyla konuk ekipten Valters olurken, Ankara ekibinde Tucker de 20 sayı kaydetti. Fenerbahçe Ülker'de ise Klezia 17, Zoric de 12 sayıyla öne çıkan isimler oldu.

    Salon: Ülker Sports Arena

    Hakemler: Zafer Yılmaz, Serkan Emlek, İbrahim Altıntaş

    Fenerbahçe Ülker: McCalebb 6, Melih Mahmutoğlu 11, Bogdanovic 6, Kleiza 17, Oğuz Savaş 8, Zoric 12, Preldzic, Berk İbrahim Uğurlu 3, İzzet Türkyılmaz 10, Ömer Onan 5, Metecan Birsen 7

    Aykon TED Ankara Kolejliler : Tucker 20, Plisnic 5, Golubovic 8, Ali Berent Kavaklıoğlu, Muhammed Mustafa Beygül 3, Caner Erdeniz 11, Valters 22, Kerem Özkan 2, Rasic 8, Davud Kamer, Kaan Sarıaslan

    1. Periyot: 28-21
    Devre: 53-45
    3. Periyot: 70-58

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker Ömer Onan Spor Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Bakmadan Geçme

    23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title