Haberler

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Arcadia Hotel'in sahasında, Teknik Direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve esneklik çalışmalarının ardından küçük sahada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Alex, takımdan ayrı bir süre koşarken, tedavisi süren Selçuk da özel bir çalışma yaptı. Bu arada, sabah ormanda yapılan kros çalışmasında sol ayağındaki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Kezman, akşam antrenmanına çıkmayarak tedavi olurken, Sarı-lacivertliler'in akşam antrenmanında bu kez de Deniz ve Önder sakatlandı. Çift kale maç sırasında bir pozisyonda sekerek saha kenarına gelen ve tedavi olan Deniz, daha sonra otele gitti. Deniz'in ayağına kramp girdiği ve durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Çift kale maçın sonunda ceza sahasındaki bir ikili mücadelede ayağına darbe alan Önder de sakatlık geçirirken, saha kenarında tedavisi yapılan ve ayağına buz sarılan Önder, ardından otele gitti. Önder'in durumunun da ciddi olmadığı, yarın takımla antrenmana çıkabileceği kaydedildi.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin akşam antrenmanını, Deniz'in çocukları Tolga ve Josephine de izledi. Bu arada, ülkesinden henüz dönmeyen Appiah ile izinli olan Mehmet Yozgatlı'nın, Sarı-lacivertli ekibin Antalya kampına yarın katılacakları bildirildi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title