Haberler

Fatih Terim: EURO 2016'dan Sonra Başkana Gidip Gerekeni Yaptım

Güncelleme:

Fatih Terim, Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısında "EURO 2016'nın sorumlusu benim, Yıldırım Demirören'e gidip gerekeni yaptım." dedi.

A Milli Futbol Takımı Direktörü Fatih Terim, Rusya maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"BEDELİ NEYDE ÖDERİM"

"Ben aksiyon adamıyım. Yıllar sonra tarzımı değişirmem. İnsan gelişir ama değişmez. Ben de değişmem. Kişisel emek verdiğim konularda geri adım atmam. Bunun bedeli neyse ben ödemeye hazırım. Verdiğim değerler dışında aykırı bir durum olduğu zaman diğer yüzümü göstermekte çekinmem. Ben bu geminin kaptanıyım. Mürettabatımı kurtarmadan terk etmem. Ben bu gemiyi en az hazarla lima yanaştırdım. Ben Fransa sürecinde bunu böyle yaptığıma inanıyorum."

"GEREKENİ YAPTIM"

EURO 2016'nın sorumlusunun en başta kendim olduğumu ifade ederek tüm halkımdan özür diledim. O gün söylediğim gibi üzerime düşen görevimi yerine getirdim. Futbolun en üst düzeyindeki isme giderek gereğini yaptım. Sayın başkan Türk futbolu adına tekrar sorumluluklara devam etmeye, en sağlıklı şekilde gidebilmesi için neler yapabiliriz diye mutabakata vardık. Benim üzerime düşen herşeyi yaptığıma emin olabilirsiniz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Rusya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title