Haberler

Etik Yalanlama!

Beşiktaş’ta yönetici Ahmet Kavalcı, iki gün önce Cenk Tosun transferini yalanlamasının nedenini açıkladı.

Beşiktaş'ın A Takımından Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Cenk Tosun transferini önce yalanladı, Gaziantepsporlu oyuncunun dün takıma katılması sonrasında da neden doğru söylemediğini anlattı.

Cenk Tosun ne kadar kazanacak?

Cenk ile sezon sonu için bile görüşmediklerini belirten Kavalcı, bu beyanatını etik kuralları nedeniyle verdiğini belirtti. Camialara her zaman saygı duyduğunu söyleyen Kavalcı "Bu hafta Gaziantepspor ile maçımız var. Kimse kusura bakmasın ben böylesine bir maç öncesinde rakibimizin oyuncusuyla görüşüyoruz diye bir demeç veremem. Bu benim etik ve ahlak anlayışıma uyan bir şey değil. Gaziantepspor camiasına olan saygımdan dolayı basına doğru demeç vermedim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile yeni sezondan geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıklayan Beşiktaş Yönetimi, 5 sene sonunda bu oyuncuya toplamda 7 milyon 950 bin euro garanti para ödeyecek. Sezon sonuna kadar Gaziantepspor forması altında Süper Lig'de mücadele edecek olan genç oyuncu her sezon geçerli olmak üzere maç başı ücreti olarak 10 bin euro alacak. Futbolcunun

1 milyon euroluk alacağına karşılık bonservisi konusunda kulübünü ikna ettiği ifade edildi.

Serdar Sarıdağ

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ahmet Kavalcı Gaziantepspor Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title