Haberler

Emre Belözoğlu'na Sıfır Tolerans Dönemi

Güncelleme:

Hakemler bundan sonra F.Bahçeli Emre'nin içinde yer aldığı pozisyonlarda daha dikkatli olacak. TFF'nin ceza kurulları da bugünden itibaren Emre'ye hoşgörü göstermeyecek.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belzöoğlu'na sıfır tolerans dönemi. MHK Başkanı Zekeriya Alp, hakemlere bela okuyan tecrübeli futbolcuya son basın toplantısında açıkça "Bu son olsun" diye ültimatom verdi.

EMRE BUNDAN SONRA YANDI

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Alp, "Zaman zaman agresif hareketleri var. Bunu bir yere kadar normal karşılayabiliriz" derken, Emre'nin saha içerisinde zaman zaman yaptığı hareketlere, hakemlerle konuşma tarzına, el-kol hareketlerini sıkça kullanmasına dikkat çekti. Emre, bu hareketleri bundan sonraki maçlarda tekrarlarsa hakemler tarafından anında sarı veya gerekiyorsa kırmızı kartla cezalandırılacak.

3 MAÇ CEZA BUGÜN AÇIKLANIYOR

Emre'nin parmak hareketine Tolga Özkalfa'nın sarı verip, bela okumasına yardımcı hakem Ekrem Kan'ın kırmızı kart istemesi de Alp'in Emre'ye sıfır tolerans prensibinin ilk uygulaması oldu. TFF'nin ceza kurulları da Emre'ye benzer şekilde hoşgörülü davranmayacak. TFF'nin PFDK'dan bugünkü toplantısında Emre'ye 3 maç ceza verilmesini istemesi de sıfır toleransın ilk göstergesi oldu.

NE OLMUŞTU?

Maçın 85. dakikasında bir pozisyon sonrası hakeme ve yan hakeme itirazlarda bulunan Emre, önce hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Ancak hemen ardından yan hakem tarafından çağrılan Tolga Özkalfa bu konuşmadan sonra, Emre'nin yanına ikinci kez giderek direkt kırmızı kartla Emre'yi oyun dışı bıraktı.

EMRE NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile oynadığı karşılaşmanın 85. dakikasında Emre Belözoğlu, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Emre, "Ben 'Allah sizi bildiği gibi yapsın' dedim. Hakemse bu lafı 'Allah belanızı versin' diye anladı ve öyle yorumladı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Tolga Özkalfa Zekeriya Alp Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

gerçek fenerli:

bu haberleri yapmaya devam edin siz sizide 17 takımıda hakemleride hatta içimizdeki düşmanlarıda yenip şampiyonuz bu sene inşallah

11
15
yanıtYanıtla
..besiktasliMobil-ANDROID:

demekki şimdiye kadar emre torpil yapıyordunuz bunu inkar ettiniz 5 yaşındaki çocuklar biliyordu

19
4
yanıtYanıtla
MEMET:

BU EMRE YÜZÜNDEN FENEREDEN SOĞUDUM

19
2
yanıtYanıtla
bayx:

bence -maç başlamadan tokalaşırken, emre ye bir sarı çıkarın bari. . .

16
4
yanıtYanıtla
MahomobilWeb@haberler.com:

emre kadar igrenc bir insan yeryüzüne gelmemis

14
4
yanıtYanıtla
fenerli:

yeter yaptığınız bu yanlı haberlerden bıktık

7
11
yanıtYanıtla
civan:

yandaş medya işte ne bekliceksin

6
11
yanıtYanıtla
FANATİK:

Başta Aziz YILDIRIM GİTSİN GİDERKEN YAHNINDA eMRE DENEN. . . . . . . . . . GÖTÜRSÜN

15
2
yanıtYanıtla
OKAN:

EMRE NİN BU HAREKETLERİ NORMAL ÇÜNKÜ ONU FATİH TERİM YETİŞTİRDİ MAÇ SIRASINDA KULÜBEDE SİGARA İÇEN ADAMDI BU ÜLKEDE HAKSIZLIĞA BAŞ KALDIRIŞ SUÇ OLMAYA BAŞLADI SES ÇIKARANA CEZA VERMEK BU ÜLKEDE ADET HALİNE GELDİ HİÇ KİMSEDE EMRE NİYE SİNİRLENİYOR DEMİYOR

5
12
yanıtYanıtla
erdinerdincMobil-ANDROID:

Allah seni bildiği gibi yapsın emre

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title