Haberler

Elazığsporlu Deniz Yılmaz Suskunluğunu Bozmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Elazığsporlu forvet oyuncusu Deniz Yılmaz, üç hafta aradan sonra Trabzonspor maçında gol atmayı hedefliyor Yılmaz: "Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme.

İSMAİL ŞEN - Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Deniz Yılmaz, son üç haftadaki gol orucunu Trabzonspor maçında sonlandırmak istiyor.

Bordo-beyazlıların sezon başında Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Paderborn'dan transfer ettiği gurbetçi oyuncu, 26 haftası geride kalan ligde 21 maçta forma giydi ve 1751 dakika oyunda kaldı. Bu maçlarda 11 kez rakip fileleri havalandıran Deniz Yılmaz, 2 de sarı kart gördü.

Özellikle ligin ikinci yarısında çıkış yakalayan ve takımının düşme hattından uzaklaşma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Yılmaz, ligin ikinci yarısında 9 maçta 817 dakika oyunda kaldı ve 6 kez fileleri havalandırdı.

Deniz Yılmaz, 11 golle gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürüyor. Krallık yarışında Gençlerbirliği'nden Sorin Bogdan Stancu, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe 13'er golle ilk sırayı paylaşırken, Beşiktaş'tan Hugo Almeida 12 golle 4'üncü, Deniz Yılmaz da 11 golle 5'inci sırada bulunuyor.

Ligin 23. haftasında Sivasspor'a karşı attığı 2 golün ardından son 3 haftadır gol sevinci yaşayamayan Yılmaz, Trabzonspor maçıyla suskunluğunu bozmak istiyor.

-Deniz Yılmaz'ın görüşleri

Deniz Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısındaki ilk 7 karşılaşmada topladıkları 14 puanla 27 puana ulaşarak küme düşme hattında uzaklaşma yolunda önemli bir adım attıklarını ancak son iki haftada deplasmanda oynadıkları Eskişehirspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından aldıkları mağlubiyetlerle kritik bir sürece girdiklerini söyledi.

Önlerinde daha 8 hafta olduğunu ve süper lige tutunmak için takım olarak azim ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Deplasmanda oynadığımız son iki maçta iyi mücadele ettik ancak şans rakiplerimizin yanındaydı. Önümüzde bizi bekleyen bir Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme düşme hattından uzaklaşmasına katkıda bulunmak ve gol krallığındaki iddiamı devam ettirmek istiyorum. Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu ağabeyimiz Yunus Altun'du. İnşallah, onun tahtını da elinden almak istiyorum."

Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu Yunus Altun, 2003-2004 futbol sezonunda attığı 16 golle, gol krallığında 6. sırada yer aldı.

Takımın Süper Lig tarihinde bugüne kadar bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncusu ise 2002-2003 sezonunda attığı 9 golle Lubomir Meszaros olmuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Spor

Deniz Yılmaz Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title