Haberler

    Ecs Season 5 Finals Şampiyonu Astralis Oldu!

    İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen ve toplam 660.000$ ödül havuzu bulunan ECS Season 5 Finals CS:GO büyük finalinde Team Liquid'i 2-0 ile geçen Danimarka temsilcisi Astralis, $250.000'lık büyük ödülün sahibi oldu.

    Emir Soysal / Skorer
    ECS Season 5 Finals CS: GO turnuvasının şampiyonu Danimarka temsilcisi Astralis oldu. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Astralis, $250.000'lık büyük ödülün de sahibi oldu. Finalde rakibine 2-0 mağlup olan Kuzey Amerika temsilcisi Team Liquid ise $120.000 ödül ile yetinerek evine döndü.
    Halihazırda dünyanın en iyi CS: GO takımı olan Danimarka temsilcisi Astralis, ECS Season 5 Finallerinin ilk karşılaşmasında, Team Liquid'i rakibinin seçmiş olduğu Mirage haritası üzerinde 16-14 ile mağlup ederken, serinin ikinci karşılaşması ise Danimarka temsilcisinin kendi seçmiş olduğu Dust 2 haritası üzerinde oynandı. Astralis, bu karşılaşmayıda 16-11 kazanarak ECS Season 5 Finallerini namağlup şampiyon ünvanıyla tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Danimarka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title