Haberler

Dünya Üçüncüsü Güreşçiye Ödül

Çankırıspor Kulüp Başkanı Karaali, Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan İsmail Yılmaz'ı altınla ödüllendirdi

Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan İsmail Yılmaz'ı altınla ödüllendirdi.

Karaali, Dünya Güreş Federasyonu (FILA)  tarafından Bosna Hersek'te düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda serbest stil kategorisinde üçüncü olan sporcuları İsmail Yılmaz'ı (45), Çankırıspor Tesisleri'ndeki makamında kabul etti.

Çankırı Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz'ın makam şöförü olan Yılmaz'ı başarısından dolayı tebrik eden Karaali, güreşçiye 4 çeyrek altın hediye ederek plaket verdi.

Karaali, yaptığı konuşmada, ağabeyi Erdoğan Karaali'nin de İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı antrenörlerinden olması dolayısıyla da güreşe sempati duyduklarını söyledi.

Futbol yanında güreşe de destek olmaya çalıştığını belirten Karaali, Yılmaz'ın başarısıyla  gurur duyduklarını ifade etti.

İsmail Yılmaz da Çankırıspor güreşçisi olduğunu belirterek, desteklerinden ötürü kulüp başkanı Karaali'ye teşekkür etti.

Zor şartlarda dünya üçüncüsü olduğunu anlatan Yılmaz, "Ben valilikte makam şoförü olarak görev yapıyorum. Akşam işten çıkınca antrenman yapmaya gidiyorum. Çok yorulmama ve zorlanmama rağmen güreşi seviyorum" diye konuştu. - Çankırı

Kaynak: AA / Spor

İsmail Yılmaz Çankırı Karaali Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title