Haberler

Derbi Öncesi Dostluk Mesajları

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, PTT 1. Lig’de Pazar günü Göztepe’yle oynayacakları derbi öncesi rakip Göztepe’nin başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret etti.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, PTT 1. Lig'de Pazar günü Göztepe'yle oynayacakları derbi öncesi rakip Göztepe'nin başkanı Mehmet Sepil'i ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette dostluk mesajları verildi.

Pazar günü Karşıyaka'nın Göztepe'yi konuk edeceği İzmir derbisi öncesi Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile dostluk mesaj veren Erten, "Barcelona'yı ağırladığımız maçta, o galibiyet sevincimize ortak olmanız bizi sevindirdi" dedi.

ERTEN, "REKABET SAHADA KALSIN"

İki ezeli rakibin dost olması adına yürütülen görüşmelerin sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiğini belirten Erten, "Sahada sportif anlamda rekabetimiz var ama bu sadece sahada kalsın istiyoruz. Burada amaç, rekabetin dostluk içerisinde yapılabileceğini göstermek. İzmir, bunun için çok uygun bir şehir" diye konuştu.

SEPİL, "TÜRKİYE'YE YAYILMASI GEREKİYOR"

Bu dostluk ortamın sadece başkanlar seviyesinde kalması halinde başarısız bir işbirliği olacağını kaydeden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise "Biz Karşıyaka'yı yenersek diğer takımları yenmekten çok daha büyük zevk alacağız. Tabi ki bu bir sportif rekabet ama aynı zamanda bunu da birlikte yaşayabilmek önemli. İzmir zaten hep ilkleri yapan şehirdir. Bunun Türkiye'ye yayılması gerekiyor. Bu bizim en büyük arzumuz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Sepil Ali Erten Karşıyaka İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

EFENDİ OLUNUR..:

tribünde dostluk sahada GÖZTEPE kazansın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title