Haberler

Denizli: Denizlispor, Sedat İle Prensipte Anlaşmaya Vardı

Denizlispor, dış transferde Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Sedat ile prensipte anlaştı.

Denizlispor, dış transferde Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Sedat ile prensipte anlaştı.

Bir yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varılan Sedat ile yarın sözleşme imzalanacağı öğrenilirken, Yeşil-siyahlı yönetim Teknik Direktör Faruk Hadzibegic'in raporu doğrultusunda orta sahaya bir transfer daha yapmayı planlıyor.

Cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren yeşil-siyahlı ekipte, kırmızı kart cezalısı Serhat, sakatlıkları süren Osman Kodalak ve Hüseyin Kartal, bu maçta forma giyemeyecek. Konyaspor mağlubiyeti nedeniyle üzgün olduklarını, ancak bu puan kaybını Beşiktaş maçında telafi etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Ancak biz iyi ve kaliteli bir ekibiz. Beşiktaş maçında alacağımız sonuç, daha sonra oynayacağımız Trabzonspor ve Galatasaray maçları öncesi büyük önem taşıyacak. 3 hafta üst üste büyük takımlarla oynayacağız. Bu zorlu periyodu en az kayıpla atlatmak istiyoruz" dedi.

Ligin ilk 2 haftasında sadece bir gol atan Denizlispor'un Beşiktaş maçında en büyük gol silahları Brezilyalı Adriano ve Selahattin olacak. Öncelikle rakip hücumlarını durdurmayı hedefleyen Teknik Direktör Hadzibegic, Adriano ve Selahattin ile gol bulmanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title