Haberler

Cruzeiro, Alex de Souza'ya Jübile Düzenleyecek

Güncelleme:

Bezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro, Fenerbahçeli efsane Alex de Souza için jübile maçı düzenleyecek.

Cruzeiro, eski Fenerbahçe kaptanına özel bir jübile maçı düzenleyecek.

Futbolu Coritiba'a bırakan, ardından Coritiba ile Palmeiras kulüplerinin ayrı ayrı veda maçları organize ettiği Alex de Souza ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

JÜBİLE MAÇI DÜZENLENECEK

Milliyet'in haberine göre, eski Fenerbahçe kaptanının formasını giydiği kulüpler içerisinde yer alan Cruzeiro da, efsane futbolcu için bir jübile maçı düzenlemeye karar verdi.

2000-2004 yılları arasında formasını giydiği Cruzeiro'da hem lig hem de Libertadores şampiyonlukları yaşayan Alex'in veda maçına, kulübün eski efsane oyuncularının davet edileceği belirtildi.

Alex'in konuyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği ve 27 Haziran'da yapılması düşünülen karşılaşma ile ilgili detayları açıklayacağı ifade edildi.

O KADRODAN 6 FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELDİ

Cruzeiro'ya altın çağını yaşatan o takımda Alex de Souza'nın yanı sıra, Türkiye'de değişik kulüplerde forma giyen Felipe Melo, Marcio Nobre, Edu, Cris ve Maldonado da yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Palmeiras Milliyet Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (8)

Evlad-ı OsmaniyemobilWeb@haberler.com:

Bir Gs li olarak bu adama benim bile jübile yapasim geliyor.Cruzeiro fenerbahceyle alexe jübile maçı xapsa kötümü olurdu.Alex sen jem futbolcu hemde insan olarak Türkiyeye gelmis en adam yabancilardan birisin...

17
1
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

TÜRKİYE YE GELEN EN BÜYÜK FUTBOLCU..

10
6
yanıtYanıtla
Frame 002Mobil-IOS:

Sanırsın ronaldo, her ay jübile yapıyor

2
10
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Aziz gitsin bu adamı fenerde jübile yaptırsınlar bir gol daha atıp aykutuda geçer tüm pislikler temizlenir

3
0
yanıtYanıtla
VEFASIZLARIN CEZASI BU DÜNYADA:

aziz başkan Alex konusunda kendi ipini çektin hem futbol oyunu çöktü, başarılar bitti, hem de yaptığın vefasızlık ve ersun hoca konusunda işbilmezlik seni, sen de FB yi bitirdin

3
0
yanıtYanıtla
anahtarMobil-ANDROID:

kralex

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bır fb lı olarak senı kutluyurum gercekten alex buyuk futbolcuydu tabıkı de hagı de oyle

1
0
yanıtYanıtla
balatlı turgay:

eeeeyyyyyy aziz yıldırım artık defol git te f. b. ileride sana saygı duysun yoksa seni her andıklarında naletliyecekler yeter artık düş f. b. nin yakasından sende bırazcık gurur onur varsa hemen istifa et bırak bu işi yeter artık bu çamianın senden çektiği

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title