Haberler

"Çok Zor Bir Maç Olacak"

Yarın akşam Real Sociedad'ı konuk edecek olan Ukrayna temsilcisinde teknik adam Mircea Lucescu, oldukça zor bir maçın kendilerini beklediğine inanıyor.

Grupta ilk iki sırada bulunan Manchester United ve Bayer Leverkusen'in karşılaşacağı gecede son sıradaki Real Sociedad karşısında galibiyet alarak çıkma şansını sürdürmek isteyen Donetsk ekibi'nin teknik direktörü "Yarın bizi çok zor bir oyun bekliyor, Sociedad'da Avrupa'nın devlerinin peşinde koştuğu pek çok iyi oyuncu var. Özellikle Antoine Griezmann ve Carlos Vela hücum bölgesinde çok etkili olan hem hızlı hem yetenekli oyuncular ve iyi oyunlarının ötesinde sık sık da gol buluyorlar. Umarım yarın akşam da evimizde daha önceki maçlarımızda sergilediğimiz mücadeleyi ortaya koyabiliriz, tabii ki şansın da biraz yüzümüze gülmesine ihtiyacımız var" yorumunu yaptı.

Geçen hafta Fransa'ya play-off mücadelesinde dramatik bir şekilde elenen milli takımda da pek çok oyuncuları olduğunu hatırlatan Lucescu, oyuncularının yaşanan hayal kırıklığını arkalarında bırakmış olduklarını umduğunu söyleyerek, sezonun şu ana kadarki en kritik maçında en iyi performanslarını sergilemelerini beklediğini belirtti.

Lucescu "Çok zor bir maç olacak, pozitif bir sonuç alabilmek için mümkün olan her şeyi yapacağız" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manchester United Mircea Lucescu Real Sociedad Ukrayna Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title