Haberler

Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Finale Yükseldi

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı finale çıkmayı başardı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri dahilinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı finale yükseldi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamlığı himayesinde İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri dahilinde organize edilen kurumlar arası futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Konak Mahallesinde bulunan halı sahada oynanan futbol maçında Cizre Devlet Hastanesi ve Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü futbol takımları karşı karşıya geldi. Her iki takımın üstün gelme gayreti ile centilmence oynadığı ve kıran kırana geçen müsabakayı Cizre Devlet Hastanesi futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi. Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı aldığı bu galibiyet ile finale çıkan ilk takım oldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Devlet Hastanesi Futbol Şırnak Cizre Eğitim Sağlık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title