Haberler

Fatih Terim'in yetiştirdiği Chiesa ailesi, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul futbolcular oldu

Güncelleme:

Euro 2020 son 16 turu maçında İtalya, Avusturya karşısında uzatmada kazanırken maçın kahramanı oyuna sonradan giren Federico Chisea oldu. Chiesa'nın attığı gol çok ayrı bir anlam kazandı. Baba Enrico Chiesa ve oğlu Federecio Chiesea, bu golle Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul oldu. Baba Enrico Chiesa, Fiorentina'da oynadığı dönemde Fatih Terim'le çıkış yakalamıştı. Oğul Federico Chiesa'nın da çocukluğundan beri Terim'le yakın ilişkisi var.

Avrupa Şampiyonası'nın son 16 turu maçında İtalya, Avusturya karşısında uzatmada kazanırken maçın kahramanı oyuna sonradan giren Federico Chiesa oldu. İlk golü atan Federico Chiesa böylece babası Enrico Chiesa ile birlikte Avrupa Şampiyonası tarihine geçti.

Chiesa'lar, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul futbolcular olduOğul Federico ve Fatih Terim buluşması

İlk golü atan Federico Chiesa böylece babası Enrico Chiesa ile birlikte Avrupa Şampiyonası tarihine geçti. Enrico Chiesa ve oğlu Federico Chiesa, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk "baba-oğul" oldu.

Fatih Terim'in yetiştirdiği Chiesa ailesi, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul futbolcular olduBaba Chiesa

FATİH TERİM'LE ÇALIŞMIŞTI

Bir dönem Fatih Terim yönetimindeki Fiorentina'da forma giyen Enrico Chiesa, Euro 96'da yine İngiltere'de Çekya karşısında gol atmıştı. 14 Haziran 1996'da oynanan maçı Çekya 2-1 kazanmıştı

Federico Chiesa ise yaklaşık 25 yıl sonra bu kez 26 Haziran 2021'de Avusturya karşısında Euro 2020'de gol attı ve İtalya rakibini 2-1 yendi.

Fatih Terim'in yetiştirdiği Chiesa ailesi, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul futbolcular olduOğul Chiesa

Chiesa'lar, Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan ilk baba-oğul futbolcular oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Euro 2020 Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (2)

Çınar Saraç:

Ne şimdi Fatih terimi mi öveceğiz

29
15
yanıtYanıtla
World Of Trucks:

Ben fenerbahçeliyim terim i karakteri dolayısı ile asla sevmem ama Türkiye ye fatih Terim den daha iyisi gelmedi Bi 100 yılda zor gelir. Fatih Terim GS saplantılı birisi olmasa real madrid i barça yı hem kırmızı şeytanlar hemde gök mavi manu yu çalıştırırdı. Milan a gitmekle hata yaptı. İtalya sporda saplantılı ülke mafia sürekli futbolun içinde özellikle futbolcular. İmkanı varken o dönem ingiltereye gitmeliydi.

yanıt19
yanıt27
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title