Haberler

Beykoz'da 'Zamana Karşı Yol Bisikleti Yarışı' gerçekleşti

Güncelleme:

- Beykoz'da 'Zamana Karşı Yol Bisikleti Yarışı' gerçekleşti Türkiye'nin en büyük spor ormanı olarak kurulan 'Beykoz Spor Ormanı' zamana karşı yol bisikleti yarışına ev sahipliği yaptı.

- Beykoz'da 'Zamana Karşı Yol Bisikleti Yarışı' gerçekleşti

İSTANBUL - Türkiye'nin en büyük spor ormanı olarak kurulan 'Beykoz Spor Ormanı' zamana karşı yol bisikleti yarışına ev sahipliği yaptı.

Beykoz Belediyesi tarafından uluslararası standartlarda saha ve parkurlarla donatılan Beykoz Spor Ormanı'nda yer alan 9 km'lik parkurun görücüye çıktığı yarışta bisiklet sporcularının sportmen rekabeti yaşandı. 8 milyon metrekarelik orman içinde kurulu spor ormanı, İstanbul'daki tüm amatör ve profesyonel sporcuların merkezi olacak. Atletizm pisti, veledrom, basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, farklı zorluklarda bisiklet parkurları ve daha birçok özellik içeren spor ormanı bu nitelikleriyle Türkiye'de ilk ve tek.

Sporculara destek vermek ve yarışı izlemek için ormana gelen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da parkurda pedal çevirdi. Beykoz Belediyesi tarafından 1. olan Emir Uzun ve yarışta dereceye giren sporculara altın ve çeşitli ödüller verildi.

"Bisiklet dostlarının 24 saat güvenle kullanabileceği, yol bisikleti performans parkuru Beykoz Spor Ormanı'nda hazır"

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada, "Burası yol bisikleti performans parkuru. 4 farklı parkur var. Büyük turların simülasyonu gibi burası. Trafiğin dışında, ormanın içerisinde olağanüstü bir mekan. Bisiklet sporu yapmak isteyenler açısından son derece güvenli ve 24 saat açık. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum bu tür anlamlı projelerin gerçekleşmesi noktasında bize çok büyük destekleri var. Artık Türkiye'nin bisiklet dostlarının 24 saat güvenle kullanabileceği, yol bisikleti performans parkuru Beykoz Spor Ormanı'nda hazır" şeklinde konuştu.

Yarışa katılan Aylin Yüce ise, "Parkur muhteşem. Ormanın içinde trafiğe kapalı bir alandasınız. Yaklaşık 10 kilometre. Asfalt ve parkur on numara. Herkesi Beykoz'un bu spor ormanına bekliyorum" dedi. Bir başka katılımcı Furkan Tulun da, "Parkur çok güzel. Asfalt çok kaliteli. Yol bisikletçilerinin antrenman yapabilmesi için çok güzel bir yer. Umarım sık sık gelip antrenman yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beykoz Belediyesi İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title