Haberler

Beşiktaş'ta Quaresma Şoku!

Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcu Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'de Bu Akşam Trabzonspor ile Yapılacak Maçın Kadrosundan Çıkartıldı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile yapılacak maçın kadrosundan çıkartıldı.

Siyah-beyazlı takımın sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda, arka adalesinde sertleşme olan Portekizli futbolcunun, tedbir amaçlı olarak Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartıldığı bildirildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in Ricardo Quaresma'nın yerine Trabzonspor karşısında ilk 11'de Hilbert'i görevlendirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Matteo Ferrari, Trabzonspor karşısında da forma giyemeyecek. Bu arada, sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Guti Hernandez'in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Öte yandan, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve 2 haftadır takımla birlikte çalışan Nihat Kahveci'nin de bugünkü karşılaşmanın kadrosuna alınması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title