Haberler

Beşiktaş'ta Derbi Mesaisi Başladı

Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig'in 7.haftasında deplasmanda Fenerbahçe oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından başladı.

Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışma yapan oyuncular, idmana ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra pas çalışması ve serbest koşular yapan siyah-beyazlılar, tam sahada yapılan taktik çalışmasının ardından dar alan çalışmasına geçti. Antrenman, yarım sahada yapılan maç ile sona erdi.

Basına kapalı olarak yapılan ve 1,5 saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve Sivasspor maçında sol üst baldırına darbe alan Almeida katılmadı. Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Almeida'nın tedavisinin iki gün süreceğini belirtti.

Ayrıca İsmail Köybaşı takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, takımla çalışmalara katılmaya başlayan Muhammed Demirci ise çift kale maçta sakatlandı ve tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 11.00'da basına açık olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hugo Almeida Samet Aybaba Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title