Haberler

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'u 5-1 Yendi

Güncelleme:

Beşiktaş, Ankara'da karşılaştığı SAİ Kayseri Erciyesspor'u 5-1 mağlup ederek puanını 54'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı'nda oynanan maçı Beşiktaş 5-1 kazandı.

GOLLER

Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Gökhan Töre, 35. dakikada penaltıdan Demba Ba, 45. dakikada Olcay Şahan, 77. dakikada Mustafa Pektemek ve 79. dakikada Ramon Motta kaydederken, konuk takım Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor'un tek sayısı ise 48. dakikada Royston Drenthe'nin ayağından geldi.

BEŞİKTAŞ LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 54'e yükselterek liderlik koltuğuna otururken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 20 puanda kaldı ve düşme potasından kurtulamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Beşiktaş Spor Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (29)

21Mobil-ANDROID:

Ben bir gs lı olarak bu sene bjk yi takdir ediyorum. Başarılar diliyorum. Beşiktaş İnşaallah hem avrupa da hem de Türkiye de daşarılı olur. Bu haftaki tarifeyi inşaallah haftaya şikebahçe karşısındada uygular.

25
0
yanıtYanıtla
DiyorkimobilWeb@haberler.com:

Soda iç hazımsızlığa iyi gelir,haftaya 5 yemeden miden düzelsin diyor

3
20
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Şikeyle iş yaparsanız sonunuz böyle olur gs sizden soğuyorum gittikçe. Beşiktaş futbolun zevkini yaşatıyor.

16
5
yanıtYanıtla
gs:

hadi KARTAL feneride böyle ez bruggeyide

17
2
yanıtYanıtla
FENERLI:

BU TAKIM FB ONUNDE CINCONDANDA BETER OLUR ILK QOL HAKIM HATASI IKINCI YARI ERCES BESIKTASI SAHADAN SILDI QOL INANILACAK KIMI DEYIL IKI QAPI CATI SADECE BJK BULDUGUN ATDI ERCESDE KALEDE MUQAVVA VARDI KALECI YOK

0
19
yanıtYanıtla
TolgaMobil-IOS:

Fener ile beşiktaş cekişir bu sene şampiyonluga

11
6
yanıtYanıtla
mehmet:

gs li oalrak bjk bu sene sampiyonlugu hak ediyor ve UEFA yi da tabiki :)

12
4
yanıtYanıtla
osmanlıyız pekşanlıyız:

osmanlıyız pekşanlıyız YENSEK de yenilsek de, , , (galip olduk diye, haddi aşarca sevinmeyen, , malup olduk diye dünyalar battı diye üzülmeyen)))''''VAKARLIKLA(efendilikle anılan))BEŞİKTAŞLIYIZ. .

12
3
yanıtYanıtla
KARADUMAN:

Haftaya lider kim göreceksiniz

4
8
yanıtYanıtla
gsMobil-ANDROID:

umrumda değil

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title