Haberler

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör için tarih verdi

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin Türkiye'nin kıymetleri. Yabancı hocalarla ilgili de görüşüyoruz. 23 Mayıs'a kadar kimseyle görüşmeyeceğiz. Bu sefer zamanımız var. Şubat ayında zamanımız yoktu. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 23 Mayıs'tan sonra bu süreç hızlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor'da siyah-beyazlı kulübün transfer planı ve yeni teknik direktörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"FERNANDO SANTOS'U SAVUNACAK BİR ŞEY YOK"

"Şenol hocamın bırakması bir kırılmadır. Beşiktaş 3 sezondur kasım ayında havlu atıyor. Bu kırılma kasım ayında olur mu? 40 puan fark olur mu? Beşiktaş'a bu yakışmıyor. Beşiktaş bunu maddi ve manevi olarak hak etmiyor. Sonra Burak hoca gelmiş, Rıza hoca gelmiş. Fernando Santos'un gelişine camia destek vermiş. Matematik burada da uymadı. Biz de kupayı riske atamazdık. Çok üzüldüm. Kontrat yaparken, ayrılma maddeleriyle birlikte yapabileceğim en iyi kontrattı. Böyle bir hocayı kısa sürede getirebilmek çok önemliydi. Şubat transfer sezonunda kimse gelmek istemiyor. Bazı hocalar Alanyaspor maçını izledikten sonra gelmek istemedi. Matematik yürümedi. En iyi ortalamaya Serdar Topraktepe sahip. Fernando Santos'a da matematiksel olarak sizi koruyabileceğim bir şey yok dedim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımı dinlerim. Sonrasında karar veririz. Serdar hocamla devam etmeye karar verdik. Kararsızlıktan daha iyidir kararlılık. Sezon sonuna kadar bu konu kapanmıştır. 23 Mayıs'tan sonra durum değerlendirmesi yaparız. Kupa finali her takımın hayalidir. Finalde de çıkıp oynayacaksın şartlar ne olursa olsun."

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör için tarih verdi

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

"Sergen ve Şenol hocam Beşiktaş'ın çok önemli insanları. Ayrışmaya gidilmesini doğru bulmuyorum. Her iki hocamın da Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanıyorum. 23 Mayıs bittiğinde liglerde de durum belli olur. Serdar Topraktepe'yle görüşeceğiz ilk. Her şey olabilir. Asla, asla demeyeceksin. Otururuz konuşuruz. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin Türkiye'nin kıymetleri. Yabancı hocalarla ilgili de görüşüyoruz. 23 Mayıs'a kadar kimseyle görüşmeyeceğiz. Tercihimizi daha çok Türk hocaya doğru götürmek istiyoruz. Şartlar ne gösterir bilemiyorum. Arkadaşlarım Türk hoca konusunda daha sıcak. Oturacağız ve konuşacağız. Şu anda buna konsantre değiliz. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin dışında Türk adaylar da var. Yerli olunca illa Türkiye'den olması gerekmiyor. Görüşmeleri bitireceğiz. Şartları göstereceğiz. Bu sefer zamanımız var. Şubat ayında zamanımız yoktu. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 23 Mayıs'tan sonra bu süreç hızlanacaktır. Yönetim kurulumuz bu işlerle uğraşıyor."

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör için tarih verdi

"SEMİH BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ"

"Semih bizim kırmızı çizgimiz. Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inanıyorum. Özel bir yetenek. Samet abisi onun her şeyiyle ilgileniyor. Beşiktaşlının kahramanı şu anda. Avrupa Şampiyonası'nda oynamayı hak ediyor. Montella'yla 3 hafta önce konuştuk. Ben oyuncuma sahip çıkarım. 10 yaşından beri bu çocuk gol atıyor. Bulduğu anda atıyor. Bu krizde Semih, Demir Ege ve Mustafa (Hekimoğlu) gibi oyuncular bulmak önemli. Santos giderken çok güzel sözler söyledi, bir rapor verdi."

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör için tarih verdi

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER POLİTİKASI

"Antrenör kararını vereceğiz. Hocayla birlikte transferi yapacağız. Biz alternatifleri konuşacağız. Kendi bütçemize göre transfer yapacağız. Belirli oyuncuları göndermeden transfer yapamazsınız. Beşiktaş'ın şampiyonluk dışında başka bir hedefi olamaz. Dolayısıyla hedefimiz şampiyonluk. Bakhtiyor yabancı statüsünde değil. Onun dışında gördüğüm kadarıyla önemli değişikler olabilir, olmak zorunda. Yabancı kuralı çok acele alındı. Bizim elimizde çok fazla oyuncu var. Bir çözüm bulmamız gerekiyor. Yapacak bir şey yok. Çok sıkıntılı kontratlar var. Oynayan insanları üzüyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şenol Güneş Nuri Şahin Hasan Arat Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (3)

Köksal Çelik:

İkinci burak elmas vakası

16
2
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

ne şenolu ya kafanızmı iyi sızın ıyıce kabak tadı verdınız

5
1
yanıtYanıtla
Hayri:

Başarı bekleyen biri şenol güneşin adını anıyorsa bu işlerden hiç anlamadığı ve hiç bir yol alamayacağı kesindir zaten bu işin geleceği 1-2-3 hoca derken sameti feyyazı alıp tesislerden komple ayrılacaksınız başka sonuç beklemiyorum bu kadrodan

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title