Haberler

Başkanın annesi soyunma odasına indi, açıkladığı prim futbolcuları sevinçten çıldırttı

Güncelleme:

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Artvin Hopaspor, hafta sonu sahasında Fatsa Belediyespor'u 1-0 yendi. Kulüp başkanı Lütfü Kolçak'ın 82 yaşındaki annesi Sabriye Kolçak maçı tribünden izledi. Karşılaşmanın sonunda soyunma odasına giden Sabriye Kolçak, futbolcuları tebrik edip galibiyet priminin 10'ar bin lira olacağını açıkladı. Büyük sevinç yaşayan oyuncular soyunma odasında kutlama yaptı.

Artvin Hopaspor ile Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Hopaspor 1-0 kazanırken maç sonu renkli anlar yaşandı.

10'AR BİN LİRA PRİM ALACAKLAR

Karşılaşmayı kulüp başkanı Lütfü Kolçak'ın 82 yaşındaki annesi Sabriye Kolçak ise tribünden izleyerek takıma destek verdi. Maçın sonunda soyunma odasına giden Sabriye Kolçak, futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek maçın galibiyet primini de 10'ar bin lira olarak açıklaması futbolcuları sevince boğdu.

Başkanın annesi soyunma odasına indi, açıkladığı prim futbolcuları sevinçten çıldırttı

"YÜREKTEN İNANIYORUZ"

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfu Kolçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 puan ile ligde 14. sırada yer aldıklarını, bu durumdan camia olarak hoşnut olmadıklarını belirterek, "Ligde ilk galibiyetimizi deplasmanda Niğde Anadolu FK maçında elde ettik. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir oyunla Fatsa Belediyespor'u yenerek 3 puanı aldık. Bu maçta çok gol kaçırdık. Ancak bu futbol, gol atmakta var kaçırmakta var. Galibiyet serimiz başladı ve bunun devam edeceğine inanıyoruz. Taraftarlarımız her zaman desteğine ihtiyacımız var. Alacağımız seri galibiyetlerle ligin üst sıralarına çıkacağız. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize yürekten inanıyoruz" dedi.

Başkanın annesi soyunma odasına indi, açıkladığı prim futbolcuları sevinçten çıldırttı

"ANNEM ÇOK ÜZÜLÜYORDU"

İlk kez maça gelen 82 yaşındaki annesinin takıma uğur getirdiğini belirten Kolçak, "Annem ligde aldığımız kötü sonuçlara çok üzülüyordu. Hafta sonu sahamızda oynadığımız maça gelen annem takıma destek verdi. Güzel bir futbolla maçı kazanmasını bildik. Maç sonunda soyunma odasına gelen annem futbolculara galibiyet primi olarak 10'ar bin lira vermemi istedi. Bende annemi kırmadım ve söylediği primi verdim. Futbolcular başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarım bu durumdan çok etkilendik. Annemizin elini öperek duasını aldık" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (2)

DODOK DODOK:

Bundan sonra Sabriye Halamız kırmızı çizgimizdir; Allah sizden razı olsun...

23
1
yanıtYanıtla
Rıdvan Teker:

Canı gönülden başarılar diliyorum ????????

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title