Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla düzenlenen Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla düzenlenen Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu sene "Çocuklar İçin Koş" temasıyla 39. kez düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'na katıldı. Farklı ülkelerden, on binlerce kişi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde tek yürek olarak Asya'dan Avrupa'ya geçti. Binlerce kişinin akın ettiği Vodafone 39. İstanbul Maratonunun 8 kilometrelik halk koşusu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde koştuğu anlar muhteşem görüntülere sahne oldu.

Kocaeli'nden çok sayıda vatandaşın da iştirak koşuya katılan Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Vodafone 39'uncu İstanbul Maratonu'na Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve çok sayıda çocuk katıldı. Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na katılan sporcu sayısının bu sene 100'den fazla ülkeden yaklaşık 100 binin üzerinde katıldığı da gözlemlendi.

Sultanahmet'te son bulan 42 bin 195 metrelik maraton, Anadolu yakasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 250 metre gerisinden başladı. Köprüyü geçtikten sonra Beşiktaş'a inen sporcular, Karaköy'e ulaştı. Galata Köprüsü'nden geçip Sirkeci'ye giden atletler, Sultanahmet'te finiş çizgisine ulaştı. Halk koşusu için vatandaşlar saat 09.45'te Altunizade Köprüsü'nden başlayan halk koşusunda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçtikten sonra Beşiktaş'a indiler. 8 kilometrelik halk koşusu, Dolmabahçe'deki Vodafone Park önünde son buldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bir araya da geldi. Beraber yürüyen Yazıcı ve Karaosmanoğlu köprü üzerinde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Karaosmanoğlu İstanbul Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

title