Haberler

    Başakşehir Deplasmanda Dağıldı

    Zirve yarışında kayıp yaşamamak hedefiyle Alanya deplasmanına çıkan turuncu-lacivertliler, sahadan dört gollü mağlubiyetle ayrıldı.

    Süper Lig'in 25. haftası flaş bir sonuçla başladı. Zirve yarışının iddialı ekiplerinden Medipol , ligde kalma mücadelesi veren Alanyaspor'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

    Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 32 ve 88. dakikalarda Junior Fernandes, 66. dakikada Efecan Karaca ve 81. dakikada Emre Akbaba'dan gelirken, konuk Başakşehir ise tek golünü 84. dakikada Riad ile buldu.

    Başakşehir cephesinde 71. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kalan ile 90. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen , önümüzdeki hafta ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Alanyaspor'da da 90. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyundan atılan Emre Akbaba önümüzdeki hafta oynanacak Göztepe maçında takımını yalnız bırakacak.

    Yeni teknik direktörü Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ikinci maçtan da galibiyetle ayrılan Alanyaspor puanını 27'ye çıkardı. Bu sezon ilk kez kalesinde dört gol görerek mağlup olan Başakşehir ise 50 puanda kaldı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Efecan Karaca Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title