Haberler

Bandırmaspor Sezona İddialı Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp yarım kalan işimizi halledeceğiz ve PTT 1. Lige çıkacağız." dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp yarım kalan işimizi halledeceğiz ve PTT 1. Lig'e çıkacağız" dedi.

Sezon hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlılar, Çapanoğlu gözetiminde Banvit Basketbol Kulübü Kara Ali Acar Salonu'nda kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Çapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekibine salonda çalışma imkanı sağlayan Banvit'in yöneticilerine teşekkür etti.

Şimdiye kadar 18 kişilik kadro oluşturduklarını belirten Çapanoğlu, "Transferini düşündüğümüz 4-5 oyuncu var. Onları da alıp transferi tamamlayacağız" dedi.

Bandırma'daki çalışmalarının 27 Temmuz'da sona ereceğini dile getiren Çapanoğlu, Ramazan Bayramı tatilinin ardından 31 Temmuz'da 13 günlük kamp için Bolu'ya hareket edeceklerini anlattı.

Kampta, Pendikspor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Fethiyespor ile hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Çapanoğlu, "İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp yarım kalan işimizi halledeceğiz ve PTT 1. Lig'e çıkacağız. Yalnız geçen seneye nazaran bizi inanılmaz bir sezon bekliyor. Çünkü grubumuzda, çok iyi transferler yapan, maddi açıdan çok güçlü takımlar var ama kendimize, oyuncularımıza inanıyoruz" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

Banvit Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title