Haberler

Balıkesirspor - Altay maçının ardından

Güncelleme:

- Balıkesirspor - Altay maçının ardından Şaban Özdeş: "Önümüzdeki maçlara odaklanacağız" Osman Özköylü: "Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" TFF 1. Lig'in 26. haftasında Balıkesirspor Altay'a 3-0 mağlup oldu.

- Balıkesirspor - Altay maçının ardından

Şaban Özdeş: "Önümüzdeki maçlara odaklanacağız"

Osman Özköylü: "Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

BALIKESİR - TFF 1. Lig'in 26. haftasında Balıkesirspor Altay'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında ilk olarak konuşan Balıkesirspor'un yardımcı antrenörü Şaban Özdeş, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını söyledi. Teknik direktör Yusuf Şimşek'in kırmızı kart görmesi nedeniyle maç sonu basın toplantısına katılan Şaban Özdeş, ilk 15 dakika iyi bir oyun sergilediklerini dile getirdi. Bir anlık hata sonucu geriye düştüklerini aktaran Özdeş, "Golden sonra oyunu dengelemeye başladık, geriden oyun kurmalarına izin vermedik ama paylaşımda sıkıntı yaşadık. Pozisyonlar verdik. Zaman zaman topa sahip olduk, zaman zaman basit hatalar yaptık. Atak sonlandırmada sıkıntı yaşadık. Altay takımını tebrik ediyoruz. Kalan 8 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip, Balıkesirspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Altay cephesi

Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Balıkesirspor'un son 6 haftada maç kaybetmediğini hatırlatırken burada alınan galibiyetin çok değerli olduğunu söyledi. Özköylü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Rakiple ilgili yaptığımız planlamayı doğru şekilde sahaya yansıtmamız gerekiyordu. Onların eksik yönlerini değerlendirip, kendi oyunumuzu kabul ettirmek bizim için en önemli noktaydı. Maça iyi başladık, oyunumuzu kabul ettirdik, golleri bulduk. Maç gidişatında çok daha iyi olabilirdi. İkinci yarı başında rakibimizin biraz direnç gösterdi. En azından bir golle umutlanmaya çalıştılar. Gol bulmak için agresif oynayıp, bizi oynatmadılar. Biraz daha akıllı oynayabilseydik, maçı daha önce koparabilirdik. Önemli olan bu zor maçı kazanmaktı. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her geçen hafta üstüne koyarak gidiyorlar. Geldiğimiz günden bu yana gelişim sürecimiz çok olumlu ilerliyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı sonuçları almak en büyük temennimiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Altay Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917 Aldatmak bu hafta yok mu? Beşiktaş Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 24 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title