Haberler

Arda'nın Asistini Yaptığı Gol, İspanya'da Günün Konusu Oldu

Güncelleme:

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan'ın, Elche maçında asistini yaptığı gol İspanya'da büyük beğeni topladı.

La Liga'da dün Elche'yi 2-0 mağlup eden Atletico Madrid zirve yarışını sürdürdü. Karşılaşmaya damga vuran isimlerden bir tanesi de Arda Turan oldu. İlk golün asistini yapan milli futbolcu, son haftalardaki skora katkı yapma alışkanlığını sürdürdü.

GOL PARMAK ISIRTTI

Skorer'in haberine göre; İspanya'da en çok konuşulan konulardan bir tanesi isi Diego Simeone'nin öğrencilerinin yine hazırlanış bakımından nefis bir gole imza atmaları oldu. Bu sezon bir çok golü organize ataklarla bulan ve takım bütünlüğünü yansıtan şık gollere imza atan başkent ekibinin dün attığı ilk gol otoritelerin büyük övgüsünü kazandı.

"LABORATUVARDA YAPILAN GOL"

Arda Turan'ın başrolünde olduğu ve asistini yaptığı Gimenez'in golü için İspanyol basınında 'Laboratuvarda yapılan gol' ifadesi kullanıldı. Taç çizgisinden aut çizgisine, ordan ceza sahası içine giden top, altı kez konuk ekip oyuncuları tarafından aralarında paslaşılırken, Arda'nın iki kez topu ayağına aldığı atakta, Atleticolu oyuncuların saniyeler içinde iki farklı üçgen kurduğuna dikkat çekildi. Bu gol için ayrıca 'sanatsal' yorumu da yapıldı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan La Liga İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

ali:

baktılar adam ayda yılda bir gol atamıyor bu sefer yaptığı asistle adamı yere göğe sığdıramıyorlar.

5
6
yanıtYanıtla
Azeri:

Arda Azerilere dua etsin Azeri forma sponsoru oldgundan sonra basladi oynamaya yoksa oynatmazlardi salih ucun gibi. ispanyol basininda Azeriler sayesinde gundeme yoksa ispanyol mediasi bu kadar one cikarmaz ee nede olsa turk 1 millet 2 devlet

5
5
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Bu mu İspanya yı ayağa kaldıran asıst , hiç asist görmesek inanacagız...

6
4
yanıtYanıtla
MardinlimobilWeb@haberler.com:

La su turk medyasi abartiyi ne kadar seviyor be. Tamam iyi oyuncu iyi olmasa oralarda olmazdi kabul. Ama her yaptigi gol asistte gundem olmazki ama yaa. Futbolcu adam dunyanin parasini alior tabiki golde atacak asistte yapcak. Bu kadar ovunmek buyutmek nedir Yokmu bunca insanin baska onemli problemleriiBaska seyleri gundem yapin artiik halkin isine yarayacak seyleriii

5
4
yanıtYanıtla
isim:

bizim türklerin işi gevurlara özenmek neymiş alexmiş

4
4
yanıtYanıtla
gerçek milli:

millitakımdafıs madritte süper milli takımdan aldığınız paralar haram olsun

5
3
yanıtYanıtla
seko:

arda iyi oyuncu

5
3
yanıtYanıtla
demba baMobil-ANDROID:

tamam iyi oyuncu hakkaten. ama bunun için para alıyor zaten bunun için oynatıyorlar o takımda. ekstra yaptığı bişey yok ki.takımdaki konumu ve yeteneği itibariyle olması gereken bu abartmanın anlamı yok.futbolla ilgilenen herkes beğeniyor arda'yı.

5
2
yanıtYanıtla
yine ben:

lan altı üstü sıradan bir asist siz kendi adamınızı niye bu kadar öve öve bitiremiyorsunuz. Allah''tan bir MESSİ ya da C. RONALDO değil. bırakın messi ronaldo olmayı bir terry veya rous bile olamaz. yoksa vay halimize. artık bütün gündem arda olurdu.

3
4
yanıtYanıtla
AynenMobil-IOS:

Bes para etmes normal bir pas, isi topu alip golu atan yapmis ne sacma sapan haberler bunlar!

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title